ok

haha ok var ett tag sedan

en burk två alternativ.


Har en burk cola kvar, antingen kan jag dricka den nu när jag är supersugen men snart ska sova, eller spara den till frukost imorgon!!!

hatar att ha ett sånt komplicerat och jobbigt liv fyllt med svåra frågor

(tomt)

"I natt drömde jag om guacamole.. igen", det är verkligen synd och skam att man inte kan publicera en mening. Jag är säker på att det skulle bli en bäst säljare.

det är som en evig gundbräd där ingen av oss han komma av.

- Michael vakna, vakna!

- Du kom.

- Michael, dessa självmordsförsök måste sluta. Vi vet båda två att du är föga självisk att skada dig själv.

- James, håll om mig. Jag känner mig kall inombords.

- ..okej, bara för den här gången då.

- Jag vill bara bli älskad.

- Det finns inte tillräckligt mycket med kärlek i hela världen för att tillfredsställa dig.

- Martin är allt jag behöver.

- Jag vet vad du behöver, en stor varm och god kopp chockad.

- Kan ha lite ecstasy i min?

- Va? Sen när började du hålla på med droger?

- Ecstasy är ingen drog dumbom, det är inte ens en listad substans. Det är bara en medicin emot min snabbt cirkulerande bipolära psykiska störning.
Människor säger att vi är ytliga.

- Det är vi, verkligen.

- Vi är som en pannkakor och sylt på en tallrik du och jag James.

- Stackars tallrik!

- Du är Yoda till min Luke.

- Ursäkta mig, du är Paula Abdul till min Janet Jackson.

- Det är bra, eller hur?
Har jag någonsin berättat om min första pojkvän?

- Nej, men jag antar att du är på väg nu. Spela musiken.

- När jag var 14 var vi oskiljaktiga han och jag. Så för att vi aldrig skulle behöva splittras kom vi på en plan. Han skulle kidnappa mig och min kropp skulle aldrig bli funnen. Vi spenderade dagar för att se hur länge jag kunde stå ut i trånga utrymmen. Dagen före kidnappningen hittade hans pappa oss brottas på golvet. Efter det pratade han aldrig mer med mig igen.
Jag ringde honom igår efter att Martin stack. Han är gift nu och har barn. Han kom inte ens till  telefonen. Hans fru la på.
Jag tycker verkligen du ska flytta in hos mig James. Jag är precis som en ballong. Om inte nån håller i mitt snöre flyger jag iväg.

skitfilm som sagt!

kan inte göra annat än skratta, snabbkollade igenom hela filmen och den var sämmre än jag trodde. Känns som en dålig budeget version av saw.



nu blir det romeo och julia ist.

ska kolla på nån skitfilm nu och sen ska jag sova, är skittrött.. skitjobbigt!

idag har jag varit i sthlm och träffat min kära syster vilket var mkt trevligt, vart dock inte så mkt köp av kläder som jag hoppats. Var inne i alla så kallade värda butiker men hitta ingenting, tillslut hitta jag i alla fall en skjorta på beyond retro och ett nagellack ifrån america apparel. Som tur var så släktes min törst på mera kläder när jag kom hem då båda mina par byxor som jag beställt hade kommit, bara jackan och skorna kvar nu.

jag kanske borde ha en keps istället?

det är hatten som har börjat bära mig.
sitter just nu och lyssnar på Choklit Factory (After School Special) med manson och äter lösvikts godis som smakar kyckling, varför det smakar kyckling är inte relevant och inte heller en härligt lång och fascinerande anekdot som jag tänker beskriva för er.
Inte bara godiset smakar annorlunda utan låten ger ifrån sig en smak utav nostalgi. Känner mig just nu som en gammal tant som sitter och funderar över sitt liv, men egentligen är jag bara en 17 årig soon to be 18 åring som känner ångest över att växa upp. Vill inte lämna landet ingenstans och sluta bete mig som peter pan. Finns en viss trygghet i att inte behöva ta ansvar och sköta sig själv.
Bitterljuv smak av kyckling och nostalgi känns farlig, kan liknas med att använda en tändare i mörkt rum för att försöka hitta läckan med bensin. Kan inte bestämma mig hur jag vill ha det och att pissa på lågan kommer inte släcka den.
Hatten är fylld med lite av varje och kanske dags att byta om nu innan den absorberar mig totalt.

I am the pedophile's dream, a messianic peter pan

om exakt 2 veckor idag komme jag anses som vuxen, med betoning på anses.
Ni behöver inte vara oroliga jag kommer aldrig växa upp och flytta från landet ingenstans.

luktar..

trött efter en dag på stan, nu blir det sus. Godnatt!

osmakligt jag vet, men prutta nyss

såå nu ska jag sova, imorgon ska jag ner på stan och fixa legitimation samt köpa små saker som en almanacka. Kanske kan få köpa lite kläder också om jag har turen med mig!

RSS 2.0