jobb

blev skit sugen på att göra nått "kreativt", satt och bläddrade igenom massa gamla fotojobb och illustrations jobb. Har inte jobbat på i alla fall 6 veckor, men från och med måndag ska jag rycka upp mig och börja jobba på "riktigt" igen! Varit så slö på senaste tiden men WTF jag får betalt för att rita och fota. Tydligen får vi en ny chef redaktör på VLT på måndag så det passar bra att "börja om lite ifrån början" för min del. Här är i alla fall några utav mina favoriter som jag hitta på datan, har så sjukt mkt så det va as svårt att sortera ut allt, ändå har jag valt bort säker 40 jobb!



ovärt!!!

kom hem från hanna för en liiiten stund sedan, vi cillade i hennes säng med nirvana och orup!! FETT NICE
sitter och väntar på besked ifrån hanna om jag kan hänga med på fest... medans jag väntar sitter jag och dunkar/
(runkar?) till MANSON !! GUDS GÅVA TILL KVINNAN!
BTW igår kom jag på att jag fyller för fan år om cirkus 2 veckor!!! och för tredje året i rad ska jag önska mig en polaroidkamera, har visserligen redan en men det tillverkas inte den typen av film längre, kameran är TOO OLD! Sen önskar jag mig en london resa för att se mr.manson i dec!! ALLT JAG VILL HA!

jag resonerar precis som en dinosaurie

Jag vet hur det slutar! Livet går ju i repris varenda jävla dag. Vet ni hur det kommer sig att man kan ha en guldfisk i en sådär glasskål utan att dom får spader? Dom har nämligen så fruktansvärt dåligt närminne att så fort dom kommer tillbaka till den punkten där dom va för 10sek sen så tänker dem "nämen åh! Titta här vad trevligt här kommer man och trivas" Precis så är det med livet! Folk är så fruktansvärt upptagna med att va kära hela tiden så dom har glömt hur det sluta förra veckan. Längtan efter den eviga förälskelsen är vår tid mest lönsamma illusion och det absurda är ju det att när vi väl skulle få den som vi har gått och längtat efter så skulle omedelbart börja längta efter nån ny! Fy fan vad svårt det är att leva med andra människor! dom är så fruktansvärt egocentriska.
Vad är det som är så viktigt med att va kär hela tiden? Jag hinner ju för fan inte med att leva, det är ju att man ska hitta nån som tar hand om alla svarta sidor hos en så man slipper finnas för sig själv! Och varför går det inte över? Förut trodde jag att livet skulle förändras dramatiskt när jag blev 15 och nu tycker jag det verkar som att folk i 60 års ålder drivs av samma kärleks längtan som jag själv har! Man måste ju kunna leva själv. Det är ju nått absurt med två människor som är så upptagna med att tillfredsställa och bekräfta varandra att dom inte längre ser vad som händer med dom själva. Fan vet om man skulle våga sig på att onanera utan att nån stod med en spegel bredvid och skrek hurra! Och sen är det ändå så fruktansvärt tråkigt att vara ensam! Vad ska jag gör jag måste ju bestämma mig, obeslutsamhet sprider sig som cancer! Men det är såhär det är och va människa, inte konstigt att man får hjärtinfarkt! Så fort nått blir dåligt eller infekterat måste det skäras bort! Ett plåster hjälper inte. 
Men vad har kärlek och göra med mig om inte allt? Kärlek är ju beviset på att vi är älskansvärda som människor och jag skulle behöva lite av det beviset nu. Känna att jag va värd någonting bara som jag är! Jag menar vem som helst kan ju lära sig ett yrke eller lägga slingor i håret men det är inte alla som får knulla Nicklas Hocker, och det är ju en jävla tur för honom men hur tror ni jag har det?  Jag vill ha uppmärksamhet! Det är så man blir avundsjuk på munkar som bränner sig levande själva i protest! vad fan som helst bara folk tittar. Jag får gifta mig ensam! Gå ner på stan och köpa en spetsig klänning och skrika ja repliker två gånger och sen onanera mig igenom hela bröllopsresan.
Ibland förstår jag mig inte på andra människor, jag hör ju va dom säger men jag fattar inte vad dom menar, att försöka kommunicera med världen är som att spegla sig i ett kalejdoskop. Men tro inte att jag är så generös att jag skulle kunna gå runt och va cynisk på min egen fritid. Jag resonerar precis som en dinosaurie "jag vill leva mitt liv och anpassa sig får andra göra" och dom dog ju ut sen också.
Jag borde prata med nån, men jag gör ju det! jag pratar med mig själv heela tiden men jag lyssnar ju inte! Ett tag trodde jag att jag höll på att bli schizofren men jag kan inte hålla med om det. Jag är inte schizofren bara väldigt själv upptagen. Men åh andra sidan så är det uthärdliga med livet som hemligheten med trolleritrick, känner du till det så är det inge roligt längre. Titta på Jesus hur skojfrisk va han på slutet? Humor och kärlek och livet är perfekt! Just nu är jag bara arg,  men ilska kan va ett försvar också men ställt emot en massa kärnvapen med samma uppgift står jag hellre ut med ha lite roligt då och då.

gud älskar mig

jag vet inte vad jag har gjort som får gud att älska mig så, svenskan va inställd! nu ska jag fan ta och skriva ihop nån text till svenskan och rädda mitt betyg! jag måste ju i alla fall klara G, jag är ju som sagt "en av dom ljupaste 17 åringar som Theres har träffat" (hur stavar man hennes namn?)!! men hon tycker att det är synd att jag sänker mig själv så genom att skolka och inte jobba i skolan! men jag ska rycka upp mig! har sagt det 1000 gånger men jag måste FAN göra det nu..

"I'm not inlove whit you, I'm inlove whit abortions, dont you understand?"
citat av cartman aka "bad irene" ur det nya avsnittet med south park W.T.F haha ett av dom roligaste på länge! Skratta så jag grät när jag såg det igår!

aja nu ska jag snart dra till wenströmska och träffa maria en liten stund!

FUCK

FUCK!! en blixt slog ner i mitt huvud nu! SVENSKA REDOVISNINGEN!! jag har varit sp upptagen med "the ratrace of life that I sometimes took my schoolwork for granted", vad har vi haft? 1 månad på oss och läsa boken och skriva redovisningen!? Skolka imorgon ifrån svenskan, hmm.. eller så kör jag ett improvisationsredovisning utav "hard long road out off hell" kan ju boken utan till vi d et här laget!! jajaaa. jag brukar kunna fjäska mig ur såna här situationer! orkar i alla fall inte krafsa ner nått nu sitter och lyssnar på Screamin' Jay Hawkins med I Put A Spell On You och petar mig i pannan och känner massa bucklor finnar,pormaskar, utslag, AIDS? tänkte snart ta och kolla på det nya south park avsnittet "W.T.F" och sen sova!

jag lägger svenska redovisningen i gudshänder

osv

idag har jag bara varit hemma!! awsome.. jag vaknade vi 2 och fick ett ryck att städa mitt rum runt 3 tiden och blev klar halv 7. Har inte städat sen sommarlovet. Nu har jag tänt lite ljus och blev inspirerad av hanna att tända lite rökelse, får hoppas att min rum inte och börjar lukta piss det också. Det bästa med att städa rummet va att jag hitta maaasssa saker som jag letat efter i flera månader och typ trott att jag glömt hos kompisar osv...Hitta tex mina husnycklar och cykelnyckeln till min förra cykel, aja nu ska jag fortsätta lyssna på manson, lukta på rökelser som börjar ge mig huvudverk och dricka cola och kanske kasta ihop ett föredrag om nån bok till svenskan, tydligen sista dagen att redovisa imorgon och jag har inte ens läst nån bok, tror jag skriver ihop nått snabbt om manson boken som jag läst minst 5 gånger.

Lista på vad jag gjort idag!
  • sovit
  • städat
  • ätit
  • druckit cola
  • försvarat anna anka vid matbordet
  • dampat på msn! jag har kommit på en sak som är skit drygt, när man sitter vid datorn och lyssnar på musik och är inloggad på msn och man chattar samtidigt så förstörs musiken av plingandet på msn! skit irriterande och jag tänker inte ställa in min status på upptagen om jag inte är upptagen! GHAAA!!!
btw vad har hänt med mig, överväger starkt att sitta hemma på fredagkväll och kolla på idol!!!


collect milk

jag är hungrig, trött och mitt rum luktar hamburgare.. seriöst jag är såå uttråkad och min blogg är lika tråkig och meningslös som en blindtarm. Du märker inte av den i början men hos vissa människor brister den lös och du drabbas av fruktansvärda magsmärtor och du måste operera bort den. För i långloppet kan den döda dig.. se upp min blogg kan mörda dig om du inte raderar den först.. haha långsökt eller vad? btw mina örsnibbar bultar som faaan!! hade VERKLIGEN glömt hur ont det kan göra att töja! men nu har jag i alla fall fått upp smaken för det igen, hade tänkt låta det växa ihop för ett par veckor sedan men ångrade mig nu, har 2-3 storlekar till sen är jag nöjd!

skkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaa nog sova nu tror jag, eller äta först...? I villket fall måste jag collecta lite milk först!

ovärt

gick upp nån gång vid 2 idag, åkte ner på stan och träffade hanna vid 4 och köpte lite saker!
massa bajs att kladda med för tvätta facet med och nya töjningar och en kavaj på myrorna samt en t-shirt. aah köpte hårfärg också. Färgade nyss håret och töjde öronen, hade glömt hur fucking ont det gör! har inte töjt sen i somras, nu sitter jag och kollar på dagens man! jajajajjaajaja CP har inget att säga..

omegle VS utbildning

well... just nu är jag i valet och kvalet, antigen går och borsta tänderna och lägger mig i sängen och kollar på southpark för att eventuellt somna och orka gå i anständig tid till skolan, eller så går jag in på omgele och chattar med korkade kåta amerikaner.  What to do!! så mkt att göra och så lite tid, kommer i alla fall inte orka gå på formen imorgon... tror jag möter maira på stan imorgon vid 12 och äter lunch och sen går  till skolan efter det.

Sen har jag tänk på en annan sak, varför låter jag som en irriterande liten dryg fitta på min blogg? jag låter som ett/en emo!? jag tycker att jag är en ganska pigg, glad och galen brutta i verkliga livet, kanske tycker jag bara om att gnälla? eller så valde jag fel vecka i månaden att starta en blogg , haha sen tror jag att jag är lite för ärlig.. vill ni liksom ha närgången fakta om min mens?

jag är kissnödig och orkar inte gå på toa..

det där inlägget va så tråkigt så vi stryker det va?

mens

vad är svettigt, rött och luktar illa? jo resultatet utav 2 veckors pms!
sitter i alla fall just nu och bättrar på mina hörsel skador till manson. Ska han betala skadestånd sen eller? man kan tydligen få skadestånd eller "handikapp avgift" för tinnitus, tror jag har en liten dos av det men är för rädd att gå till läkaren och få intyg, vill liksom inte ha det på svart och vitt inte ens pengarna lockar när det handlar om öron! är skit rädd för allt som har med hörselskador och göra, hugger till i magen när jag skriver ordet "tinnitus" men snacka om hycklare när jag ändå sitter och lyssnar på överdrivet hög musik, får jag skylla mig själv?

gud nåde den som kommenterar nått läskigt om tinnitus!! lästa i nån bok för ett tag sedan att typ 70% har det, va deprimerad i över 5 veckor efter det...

who's bad?


toaletten ligger till vänster

bland känns det som att jag inte är nått annat än en dålig parodi på mig själv... kopian i spegeln är en imitation utan ett förflutet jag. Vi lever alla livet ihop om att hitta "lyckan" och någonstans på vägen tappade jag mig själv.
gud har förlänges sedan redan korsfäst och offrat mig för era synder! jag offrade min egen väg till lycka för att behaga er.
Jag är trött på att stinka skit, trött på att ha avföring på tungan, jag mår illa av slicka era rövar. Ni är alla skitiga och äckliga, har ni hörtalas som toalett papper? torka eran egen röv. Btw har ni alla celluliter stora som kratrar!

exkrement

nu har jag suttit framför datorn i snart 2h och varit bajsnödig... det känns typ vasst i tarmöppningen.

inspiration


Jag har fått en perfekt ide till tatuering! Efter som jag är besatt utav att spela hjärter så ska jag ska jag göra en tatuering inspirerad utav kortspel, fick iden när jag kollade på min egna gamla illustration.

vägen till lycka är kantad av vibrationsstavar

en vis man sa en gång "ta dagen som den kommer" i så fall ska jag fan onanera hela dagarna och när dagen väl kommer ska det va riktig brak orgasm, men just nu känner jag mig i så kåt på vardagen och va är då meningen med att onanera?

åt helvete med idiotkonsumtion

Jag står inte ut med människor på restauranger som skrattar eller har roligt och njuter av livet. Deras ynkliga glädje får mig att må illa. För att inte tala om människor på TV, finns det männiksor som lever så? Är allting ett skämt? Uppfostrar vi verkligen våra barn att tro på 7th heaven, färdig inspelade publikskratt och Tv shop?  Korkade blekfeta hemma fruar ligger i TV shop reklamerna och pressar ihop sina feta lår i en värdelös benpress vars namn låter som en porrfilms titel eller möjligtvis som en låt av 50 cent.
Internet, internets största fenomen förutom porren måste ju vara alla bloggar.. visserligen ser ju 50% av alla kända bloggare i Sverige ut som porrstjärnor. Alla läser kissies blogg som hon vore 2000 talets ungdoms bibel! det är hon som ser till att myten om den korkade blondinen hålls vid liv. Om bara hon sa att det va coolt skulle alla köpa en t-shirt där det stod "jag är dum i huvudet"
Åt helvete med idiotkonsumtion. Dumma människor får va det förtjänar.
Jag skulle älska att få ta livet av dom allihopa - fast då skulle jag bara göra dom en tjänst. Det värsta straffet jag kan ge dem är att låta dem kliva upp på morgonen och leva sin patetiska liv varje dag, låta dem uppfostra sina patetiska ungar i sina patetiska hem! åt helvete med världen, åt helvete med mig.

finnar, finnar och finnar! när ska vi bomba finnland?

Jag har en finne i pannan som inte syns, den väntar på att få bryta ut. Men det gör skit ont när den ligger och dunkar underhuden. Den kommer bli as stor, gul och mysig!

Det är skillnad på folk och folk

Så jaa.. tog Mairas råd och startade en blogg! har så mkt åsikter att jag blir galen och måste skriva av mig.
Meningen med bloggen eller själva "budskapet" är svårt att säga. Bloggens namn "folk och folk" det ska väl stå för människor och samhället in allmänhet, sen är det en förkortning ifrån "det är skillnad på folk och folk" det vill säga alla människor är olika, bloggen är komplicerad! Men ni kommer fatta den om ni vet vad ni ska fatta! Jag har massa ord och tankar som snurrar runt i mitt huvud, det är som att nån ätit en ordbok och sen spytt ut den över min hjärna... ungefär så känns det. Son en nationalencyklopedi av galenskap.


RSS 2.0