kärlek

aldrig älskat min säng mer än just nu denna stund! sova är underbart!
imorgon blir det ta tag i problem, men just nu ska jag bara krypa ner i min säng och dö för en natt till tonerna utav marilyn manson! GODNATT

kan det bli bättre?

ska duscha nu sen ska jag kolla på det nya south park avsnittet! livet ÄR underbart!

äntligen!!!!

hitta mitt busskort! mår sååå bra nu!!!!!!!!

hora

omg det snöar, jag kommer nu somna i tårar och depression!

koffin = sömn?

känns det värt att svälja slömntabletter tsm med en burk cola (rent socker) ? Eftersom cola gör en pigg och sömntabletter gör en trött så kanske jag hammnar i nått kemiskt coollt mellan läge!
Normalt tillstånd?

mjukporr

DÖÖ! missade skolan idag, självklart! sängen kändes helt enkelt för inbjudande i morse.
kommer inte ihåg exakta tiden då jag vakande men det av sent. Efter att jag vaknat så klädde jag på mig och åkte ner på stan och träffa maria. Vi åkte hem till mig så chapplin fick träffa mina hundar. Det vart mest en kamp om vem som kunde jucka bäst.


"fin"


"söt"




maria och dom.. (haha så ovärda bilder)


FIIIIIIIIIIIIIIIN hund!


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


vaknade jag i tid?

Älskar dessa bra dagar. Kan bero på att jag gick till skolan ist för att bara dega hemma.
Vakande i tid för första gången på länge, men vakande jag i tid? Förhoppningsvis är det aldrig för sent att gå upp på morgonen.

underbart

älskar TV på måndagar! seriöst.. allt är perfekt!

20:00 guldfeber
21:00 svenska hollywoodfruar
22:00 boston tea party

hela kvällen är planerad efter Tv tablån.
Tv + godis + cola = underbart

trött!

varit en soft helg! musikcafé med hanna i fredags och efter det hem till nygård på mini fest kanske man skulle kunna kalla det. Åkte hem på lördag och städa mitt rum för visningen. Känns skumt att massa främlingar traskat runt inne på mitt rum och jag är orationellt övertygad om att dom stulit massa saker ifrån mig. Efter att jag städat åkte jag hem till nygård igen och vad ska man säga "chilla" (kul ord det där) kom hem vid för några timmar sedan och tänkte nu ta en varm dusch och sen sova för att eventuellt ta mig till skolan imorgon!

godnatt.

brb

ska ner på stan och möta hanna nu, ska på musikcafé. Sen får vi se vart kvällen tar oss.

varför kunde hon bara inte dö?

såg filmen Veronika Decides to Die. Det räckte med att jag såg omslaget för att övertyga mig om att filmen skulle vara dålig, tycker inte om sara michelle gellar som skådespelerska. Men när jag lästa baksidan tyckte jag den lät intressant så jag gav den en chans. Meeeen filmen va avar bortkastad tid. Förutsägbar som satan och händelselös. Hon har 5 dagar kvar att leva efter sitt självmordsförsök och hamnar på psykhem, sen förvandlas filmen till en typisk tjejfilm. Snygg tjej möter snygg kille, båda är oförstådda och mystiska, blir förälskade på en halv jävla mikrosekund, i en hastighet som närmast liknar haga mannen nivåer.
Filmen är cirka 2h och kan beskrivas ungefär såhär;

1. Han är mystisk men samtidigt cool och har inte pratat med någon på varken psykhemmet eller utanför på cirka 1 år.
2. Hon är den lite tillbaka dragna tjejen som ingen märker, hon är oförstådd
3. hon spanar på honom
4. han spanar på henne
upprepa steg 3 och 4 CIRKA 10 gånger..
5.hon får honom att äntligen prata (SÅÅÅ JÄVLA SJÄLVKLART) dom rymmer, får veta att hon egentligen inte alls va sjuk och kommer inte att dö och dom kan börja leva sitt liv tsm.


Det jag störde mig mest på va att så klart ska denna smyg-sexiga pojke som bara ser oskyldig ut hela tiden äntligen börja prata på bara 2 dagar efter att han träffat henne, när läkarna försökt få honom att prata i över 1år.
OCH SJÄLVKLART DOG HON INTE

med lite omskrivningar i manus och bättre skådisar så finns det potential till en bra film.
Veronika Decides to Die är ett klent försök till en djup och tänkvärd film. Jag blir inte det minsta berörd. I alla fall inte på det plan som filmen tänkt.





vart är den?

eftersom hanna haft så kul ikväll att hon suttit och kollat igenom hela min bdb och kommenterat massa bilder så fick hon mig att kolla igenom den själv och då såg jag den här bilden i från början av 1:an på gymnasiet och såg att jag hade en snygg kofta på mig men nu är frågan vart fan är den?


alice in chains och rammstein

Då va det klart, sommarens första officiellt inbokade händelse, alice in chains och rammstein i norge.
Jag och hanna köpte biljetterna idag, 1000 spänn styck! Men det får det väl vara värt.
Så runt den 15 juni bär det av för mig, hanna och nygård till norge. Taggad som fan! Men ingen kan vara mer taggad än hanna!

Tänkte även åka på emmaboda och peace and love i sommar.. har inte bokat nått än och vill säkert på fler festivaler.





chill

varit en mkt trevlig dag idag! känns as skönt att varit i skolan osv. Förutom att maggan va tvungen att säga att allt jag gjorde va fel.. men det soliga vädret höll mitt humör uppe trotts det, behövde bara sitta och mumla lite svordomar för mig själv så gick min ilska på maggan "över", jag passade som hämnd på att riva och klippa onödigt mkt och förstöra i tidningarna vi använde för att göra kollage. Vet att hon EJ gillar det, och eftersom det första kollaget jag gjorde inte dög, (hon gillade inte alkohol varningsskylten) så började på en allt mer producerande bild föreställande ett par bröst. Men som vi första anblicken bara ser ut som en blå himmel och två berg.

Efter skolan gick jag och hanna men till henne och hade det chill.

För er som är intresserade så har mitt närminne underdagen varit extremt dåligt, glömde hela tiden bort vad jag prata om och skulle säga. Antagligen beror det på nattens brist på sömn eller min nya medicin, kan vara en kombination.


jag dagens outfit


hanna dagens outfit


gordon och jag
har försökt sova sedan 12 och har fortfarande inte somnat, kan inte ta fler sömntabletter nu för då dör jag väl!
har jag inte somnat inom 1h så skiter jag i det och börjar göra mig i ordning för skolan..

vad i helvete

har försökt sova sedan 12 och har fortfarande inte somnat, kan inte ta fler sömntabletter nu för då dör jag väl!
har jag inte somnat inom 1h så skiter jag i det och börjar göra mig i ordning för skolan..

vänta vänta

Vänta! innan jag ska sova så måste jag ju bara glädja alla genom att tala om att onsdagen den 17 kommer ett nytt south park avsnitt! YEEEEEES!

Hoppas randy är med!

nu sova

Tog en liten extra lov dag idag (låtsas att det fortfarande är måndag), blir en halv imorgon igen hehe.. tänkte att jag sticker till skolan vid 1.. men sen mina vänner ska jag börja ta tag i skolan ordentligt. (kanske sagt det 10 gånger tidigare, men "menar" det den här gången)

lite bilder ifrån mig.. eeh när kan det ha varigt? jag tror det va torsdags.

Sen sova, ja.. det vore kanske en bra idé





läs det här först, döda mig sen.

satt och kollade i en av mina pärmar hemma där mamma har sparat massa papper osv ifrån när jag va liten och stor. Saker som mina betyg i 9:an och teckningar jag ritat som liten. Men det roliga va alla dessa brev jag skrivit till mamma. Skratta så jag grät. Varje gång mamma och jag hade bråkat och jag ville säga förlåt eller ville bekänna nått så skrev jag brev till henne och la dom under hennes huvudkudde så hon skulle hitta dem.
Några exelpel på brev jag skrivit till mamma.


Läs det här först döda mig sen. cirkus 15 år (handlade om när jag hade tappat bort mammas och håkans  kamera, jag va full och nån jävel skrek att polisen kom så jag kutade som fan och tappade typ allt jag hade i min väska. Men jag ljög ihop nått helt annat i brevet)

Vad gör man? 10år (kände mig väl inte så omtyckt, läs själva. Förväntade mig antagligen nått skriftligt svar utav min mamma.)


jag ångrar mig. 8-9 (jag vet inte riktig vad detta brev handlar om och det är knappt läsbart, skriver ju så jävla fult men några rader kan jag tyda fram detta ur "jag är så ledsen för allt jag gjort. alltid när jag bakar i köket ångrar jag mig.." sen gick det över till att jag började skylla på malcolm och viktoria och hur mkt jag ångrade mig men aat mamma inte förstod någonting.)


2 9-10år ("det är som att det finns två cornelia" försökte förklara att en sida av mig va snäll och den andra dum och att jag inte riktigt kunde kontrolera den dumma cornelia ibland.)


Förlåt mamma och håkan
11-12år (vet inte vad gjort denna gång som jag kände att jag behövde säga förlåt för men nått va det i alla fall, denna gång va jag arg på victoria och lär tydlige dumma cornelia ta över.)


Här försökte jag dessutom illustrera min sorg och smärta inför mamma och håkan



detta är bara några exempel på alla 100tals brev och lappar jag skrivit till min mamma.
Dom flest handlar om att jag inte ville åka till pappa eller att jag ville säga förlåt men inte vågade prata med henne. Det är ju nästan lite sorgligt, finns en hel del där jag skriver att jag hatar mig själv osv.. möjligheten finns ju att jag trök extra på dem bitarna för att mamma skulle känna sympati för mig och inte va arg. Men ett brev jag skrivit till mammas som jag tycker är mest pinsamt är det brevet jag skrev till mamma om varför jag tyckte hon skulle ge mig en häst. Sen hade jag räknat ihop massa tabeller om hur mkt det skulle kosta i månaden att ha en häst, letat upp stallplatser och foder priser.. men jag fick ingen häst, dock fick ett gottskratt när jag lästa det såhär 6 år senare.
Annat som fanns i mappen va massa skol papper ifrån kuratorer. Kommer inte riktigt ihåg det själv men enligt alla papper så har jag alltid varit en dryg jävel i skolan. Stod att jag av glad och sprallig men okoncentrerad. Dom kallade mig ett "lust barn" Tydligen en unge som inte gillar att ta ansvar och bara vill göra sånt som dom tycker är kul, haha känns som att dom har träffat mig på pricken! Fast är lite värre nu,då gick jag ju i alla fall till skolan.


Efter att min favorit gosedjur simba låg i pappas bil när den blev stulen.(jag har hjälpt er tyda detta kryptiska språk så ni ska slippa få panikångest över alla stavfel "jag har gett mig av i världen för att leta efter simba, jag kommer tillbaka när jag hittat simba")


Min slutbetyg ifrån 9:an, jag va fan nöjd med dom! Om det bara kunde se lika bra ut nu som då..



jag som cirkus 11år


Hoppas detta har varit lika underhållande för er som för mig!
Fortsättning följer och då blir det gammal dagboks inlägg ifrån lunarstorm.

gud är lat



haha det här fick att skratta så jag grät lite

make love to me randy!

äntligen har min randy marsh t-shirt kommit..




Now you're gone

Now you're gone I realize my love for you was strong!
måste andvända den här smått töntiga texten med basshunter och göra detta till ett lite oseriöst blogg inlägg. För skulle jag av seriös skulle det bli för jobbigt.
Men nu ärmina hundar "gone" i alla fall för ett tag, dom har åkte iväg på träning. Förhoppningsvis får jag tillbaka dom tills vi flyttar till det nya huset om cirkus 2mån. Känns ganska jobbigt och tomt hemma just nu.






hos hännä

igår var jag då hemma hos hanna.. det va nice! sov också över där.
Vi kolla på massa massa TV.. och åt.
bilderna är as fula, orka ej redigera dem och min digital kamera är ungefär 5 år gammal


Efter att jag gått den otroliga vandringen ifrån vally hem till hanna så fick jag äntlgen äta min Två stora bitar entrecote och potatisgratäng.


FÄRDIG



söta tjejer!


hehehe


hanna skulle ut och meka lite med traktorn!


cornelia du är så vacker!


jaaaaaa


PINSAMASTE JAG SETT PÅ TV NÅGONSIN! HÖLL PÅ ATT DÖ! FADDE ÄR STÅUPPKOMIKER NU TYDLIGEN


HAHAANNA och jag laga lite kyckling idag!!!! GÖTT


jag känner mig fet såhär dagen efter..

jag dampar som faaaaaaaaaan, tack mamma och håkan för att ni är så snälla och INTE kör mig

jag går hem till hanna! jag ska GÅ hem till hanna i detta väder! sjukt!

FITTA

fucking väder! HORA! bussen kom inte ens.. aja väntar på nästa om den kommer! annars får jag väl gå hem till hanna!

ja jag vet

sååå jaa ska ner på stan nu och möta hanna!!!

Whatever doesn't kill you Is gonna leave a scar.

där av mitt härliga ärr på benet!
nu ska jag sova


RSS 2.0