NOOOOOO

mina hårdiskar är fulla! och jag som hittat minst 6st nya filmer jag vill ladda ner. Nu börjar det smärtsamma arbetet med att välja ut gamla filmer och radera dem!

kallprat

sitter och äter kallmat (orkar inte gå och värma den igen) samtidigt som jag sitter och läser massa fjortisbloggar.
Ett ord - Underhållande.
Lyssnade nyss på motoboys nya singel "The Heart Is A Rebel" ifrån skivan "Lost In The Call" som släpps 3 mars.
kommer bli nice.
Låten i sig är väl ganska bra. inte det bästa han gjort. Kanske måste lyssna in mig mera på den.
VET EJ


nya filmen

 jag ladda ner den idag! den är bara så bra! ALLA MÅSTE SEN DEN!!!!

hej

sitter hemma hos hanna!


karma karma karma karma karma

hey, my name is earl.. nej men alltså, fick just ett mail utav tjejen jag köpte skorna av. Självklart har hon inte ens hunnit skicka skorna än EFTERSOM hennes handväska blivit stulen så hon har inga pengar att betala frakten med.. EEEEEEEEEEEEEH "okej"  tydligen kommer det ta 5-6 dagar till innan hon ens kommer kunna skicka dem.. LOVELY
antar att jag varit en allt för dålig människa eftersom karma inte verkar stå på min sida..  alltså inte bara skorna som får min tillvaro att suga rejält just nu. Det va bara kronan på kreationen utav SKITEN jag sitter på just nu.
"...however some nice person stole my purse and inside was my credit card that I need to use to pay for the postage of your item/s at the post office."
buhuhu.. så synd om dig då, cry me a river!

såå.. nu ska jag fortsätta grundstädningen utav mitt rum och sen kanske sova.. beror på vad klockan blir! känns som att det är lika bra att vara vaken hela natten annars kommer jag väl som vanligt inte upp för att gå till skolan. kommer inte ens ihåg sist jag va i skolan.. tror det va i måndags.

det är såna här dampiga inlägg som får mig att önska att jag va tillåten att göra smileys och dylikt på bloggen, men eftersom jag redan missbrukar och använder dom till överdrift i sms och på msn så ska ni slippa se dem här på bloggen också. Tack!

Gud (hanna) jag behöver din hjälp och vägledning


den här bilden ritade jag i msn och skickade till hanna tidigare idag när jag beklagade mig över min tillvaro.
denna text medföljde bilden
"nej men nu vet jag ju vad hålet i mitt hjärta betyder!!! vad det är som fattas!!! hålet jag hela mitt liv försökt fylla med mat och godis kan inte fyllas av nått annat än..."
hahaha, det doftar lite ironi men ironiskt nog finns det lite sanning bakom.

WTF

klockan är 16:45 och jag vaknade för 20 min.. seriöst!!! Jag gick ju inte ens och la mig såå sent igår, hade varit en grej om jag la mig 7 men jag gick i alla fall och la mig 4 igår. Börjar bli as trött på att missa skolan! IMORGON MÅSTE JAG GÅ.
Inte nog med att jag missa skolan så hade jag till en början världens bästa dröm, men det tog inte lång tid förens hanna som vanligt kom och förstörde den. Denna gång sitter jag och har en djup diskussion med manson och han bryr sig bara om mog trotts de 1000 tusen fansen runt oss som skriker. Allt är perfekt tills hanna kommer in och manson vänder bort blicken och ignorerar mig för att  ist smyga in på toaletten hand i hand med hanna för att snorta kokain och sen se vart natten för dem.
HAHAHA alltså jag tror det här 5:e gången jag drömmer om manson och hanna kommer och förstör allt!
Jag vet inte vad dessa drömmar betyder, men jag vet inte om jag vågar ta med hanna på nån manson konsert i fram tiden.

för att göra någon som helst nytta hade jag tänka städa mitt rum idag!

I put a spell on you

vaknade idag utav att håkan ringde mig klockan 1 och sa att han va utanför skolan och vänta på mig, jag hade nämligen en läkartid. Men eftersom jag försovit mig fick jag snabbt kasta på mig kläder och håkan fick komma hem och hämta mig ist. Hos doktorn gick det bra.. tror jag.. eller jo det gjorde det.
Åkte hem till maria på eftermiddag och vid 8 åkte vi och gymma.. första gången jag motionerar på cikus 1 år. Direkt efter att vi gymmat köpte jag en cola och fyllde snabbt på minst det bubbla antalet kalorier som jag just jobbat bort! haha som om inte det va nog så drack jag mer cola när jag kom och och åt godis samt en stor tallrik med mat! UNDERBART! ÄLSKAR ATT ÄTA..
det här inlägget känns ganska ovärt, skriver bara nått snabbt för jag vill hinna lägga ut det innan klockan slagit tolv då min förtrollning tar slut.

UNDERBART

OMG hitta en video ifrån när jag såg manson i london 10dec, har letat as länge efter en video där man kan se läppstiftet som han använde som jag sedan fick och nu hitta jag den !!! FUCKING UNDERBART!!!! Ni kan alltså se när han använder läppstiftet!! lite pinsamt att erkänna men jag gav ut ett litet glädjetjut när jag såg hur han smeta på det läpparna, tanken på att jag just nu sitter och har SAMMA läppstift på mig är overklig.

se själva. läppsfitet tas upp runt 2:50 samtidigt som nån kille i publiken sjunger "I feel good"
http://www.youtube.com/watch?v=DHul1dG-Guk

marilyn manson ända manen som ALDRIG kommer lämna mig.


YÄZZ

hela dagen har jag haft ont i hälen och inte fattat varför, nyss när jag stod i duschen så satte jag ner foten och det gjorde SKIT ont igen, då känner jag under hälen och det sitter en glasbit där!! SICK!!
blev för en stund sedan väldigt hungrig och blev glatt överraskad när jag hittade en kycklingsallad inne på mitt rum, haha det är inte så illa som det låter utan håkan köpte den till mig idag hade bara glömt att äta den!!

som jag trodde

självklart somnade jag i alla fall. Tänkte att jag bara ska lägga mig ner 5 min och blunda lite.. sen sov ja i 2 h!!
ska i alla fall börja färga håret nu, vi får se hur det går.

vill sova

jaha.. eftersom jag känner mig ganska förvirrad just nu och frustrerad så måste jag göra nått "drastiskt" tänkte färga håret. Inte så mkt utan bara få bort så det svarta försöka få mörkbrunt hår. Ska därför åka till ica inom kort och köpa blonderingsmedel för att bleka och sen nån brun färg för att täcka eventuella fläckar! Tänkte att jag färgar håret så håller jag mig dessutom vaken, med färg i håret kan jag inte lägga mig på huvudkudden och "råka" somna. Måste vända tillbaka på dygnet sov bort HELA dagen igår.

sitter BTW och lyssnar på "Refrigerator" helt klart den bästa demon som "marilyn manson and the spooky kids" har producerat. Några utav demo versionerna är till och med bättre än det färdiga slutresultaten. Bästa låten för tillfället är "Thrift"

I hate this life you give me
I give you hate you live for me, yeah
I love the pain you give me
This hurting feels like love to me, yeah

bad barbiedoll, I don't need a reason to hate you the way I do.

sitter och avreagerar mig till "Those Fuckin' Bitches", det känns LITE bättre av det i alla fall.

Those fucking bitches!
Fucking stupid whores, they're dykes
!



grattis

KUUUUUUUUUUUL!! Somnade vid 9 på kvällen och vaknade nu, 10 min över 3 på "natten" och jag är as pigg! Kommer inte somnaom så lika bra att stanna vaken nu och gå till skolan i tid idag!
TACK

sov nu för i helvet

klockan är halv 5 SOV NU FÖR I HELVETE.
klockan är för mkt, mitt humör är lika orgelbundet som menscykeln på en 14 åring. Nu är jag glad igen när jag för 20 min sen kunde svära på att jag var djävulen själv. Kanske beror det på att min mens just är som hos 14 åring, även om jag inte fick det förens jag va 15 så jag ligger 1 år efter.
Ville bara tillägga en sak att det här min blogg jag får skriva vad fasiken jag vill och tänker sluta ursäkta mig. Men det är eran rätt att skratta åt mig!

lila människor

Jag blir lite irriterad på mig själv och mitt humör som jag valt att kalla "kissnödig" vad detta humör innebär har jag själv ännu inte lyckats förstå. En blandning utav självbehag och glädje blandat med en bakom tryckande ilska och frustration. Hur mkt jag än försöker hålla mig fast vid det faktum att jag egentligen är lycklig person som ändå mår rätt bra så måste hela tiden ironiskt nog den här kissnödigheten hela tiden komma. Spelar ingen roll hur mkt jag än tömmer blåsan, den fylls på hela tiden. Inte bara utav coca cola.
Det är som att jag inte tycker att jag förtjänar att vara glad. Trotts mitt klaustrofobiska sinne känner jag mig på nått sätt tryggast där.
Jag vet inte vem jag är utan OCD:n jag hatar den lika mkt som jag älskar att gömma mig bakom den. Precis som en begagnad bil som går sönder på ett nytt ställe så fort att annat lagats rivs gamla sår upp så fort ett annat läkt, om jag bara kunde sluta peta på alla sårskorporna.
Vad jag äntligen insett är att samma korrosion som frätt bort min "humanitet" även bär ansvaret för att försökt kväva min återhämtning i sin linda, nämligen förräderi. Detta ord som skramlat runt i mitt huvud som ett rostigt rakblad varenda gång något gott  snett. Nästan ingen från mina föräldrar till kärlekar har levt upp till bilderna de velat ge av sig själva. Jag har nästan på ett sjukligt sätt trott att jag köpt mig fri från förräderi genom att inte lita eller tro på någon, men under den senaste tiden har jag fått uppleva mer av den varan än jag trott varit möjligt, Varje förräderi har varit som ett hammarslag som drivit en påle allt djupare genom mitt bröst.
Jag är trött på att fylla min blåsa, jag skulle vilja få tömma den, en sista gång. Så jag kunde vakna ur min apatiska likgiltighets koma som jag självförsatt mig i.
Jag är kissnödig.

- Jag har har en kompis, han såg lila människor lite överallt sådär. Så staten kom och tog honom. Han gillade inte det. Tiden gick.. och han sa till dom att han inte längre såg lila människor.
- så han blev frisk, det är bra!
-Nej, han ser dem fortfarande.

Skrivet i ett svagt ögonblick

ni får skratta åt mig om ni vill

mår illa, ätit alldeles för mkt idag. Började med picknicken på hannas rum idag efterskolan. Fläskfilé, potatissallad, två munkar, vindruvor och en halv prinsesstårta som jag bara förmådde mig att äta några tuggor av medans hanna lyckades trycka i sig hela sin halva. Sen mer mat när jag kom hem, isterband med dillstuvad potatis. Nu på småtimmarna har jag tryckt i mig två påsar med risen och 3 burkar med cola. Mår som sagt RIKTIGT illa, sista godisen jag stoppa in i munnen va jag tvungen att spotta ut.

sitter just nu och försöker utöka mitt musikförråd som egentligen är ganska stort men på ett tvångsmässigt sätt spelar jag princip bara marilyn manson.  Cirkus 80% av tiden går åt till manson. Resterande 20% får  bla. dessa band dela på.
MotoBoy, stor favorit sedan långt innan manson. Började lyssna på honom redan 2006. Känner att jag måste säga det att jag började lyssna på honom TIDIGT innan han vart nån sån där artist som alla som förösker vara lite "annorlunda" började lyssna på, nummera ska varenda tonåring med lite hippe vs mode komplex  helt plötsligt lyssna på honom, vilket gör att det nu mera känns töntigt när jag säger att jag gillar honom. Men som sagt jag va ett av dom första fansen. Sett honom spela på klubbar runt om i landet med en publik på så lite människor som 8st.
he-he-he denna text gör mig bara ännu mera pinsam.

Fortsätter med listan.

David Bowie, cornelis, david shutrik, supertramp, the addicts, beatles, the darkness, nirvana (tack hanna, menar det) Mrs. Scabtree, Tenacious D, queen of stone age, depech mode och rätt mkt mera.
Det jag vill komma till ÄR att jag faktiskt lyssnar på annan musik än bara manson, även om han alltid kommer ligga som #1

Men kvällens favoriter är dessa..

Nirvana - Lithium

NIN
- I Wanna Fuck You Like An Animal

Queen of stone age - feel good hit the summer
(haha älskar låten, trotts att låten inte inehåller annat än text raden Nicotine, valium, vicodin, marijuana, ecstasy and alcohol. Cocaine)

Töntigt inlägg jag vet, men känner ständigt att jag måste be om ursäkt och förklara mig över min besatthet av manson och måste försöka väga upp det genom att visa att det finns utrymme för mera.

hahah kunde inte motstå

pluggar igen

jag har tråkigt och borde sova.. men är hungrig och försöker komma på vad vi åt till middag och ifall det finns nån mat kvar.. är lite små irriterad och bitter på allt just nu. Finns bara en sak att säga, "det är skillnad på folk och folk"

BTW så fick jag mina nya töjningar idag, eller alltså pluggar.


I love the enemy, my love is the enemy

jag är egoist men tänker inte på mitt eget bästa i framtiden, bara vad som är bekvämast just nu

Jag har och kommer alltid på sätt och vis vara min egen fiende. De fel och brister jag hittar hos andra människor bleknar fullständigt i jämförelse med den katastrof jag själv förvandlats till. Det är som att man skulle ha sytt upp den fulländade utstyrseln till en fest, men precis när man går hemifrån så fastnar fållen i en spik och hela kostymen rivs sönder medan man själv hjälplöst ser på. Spiken i det här fallet är ingen annan än jag själv och min egen lathet.

Ha det Goth

Liten tanka ställare till att fashionister där ute. Jag har tänkt på detta ganska länge nu och blir lite irriterad när jag hör folk säga att manson är äcklig osv osv FINE tyck vad ni vill men klä er inte som honom då! Ni som säger att ni inte gillar marilyn manson kanske borde bränna era garderober nu, Ni klär er som honom bara det att han va upp till 20 år före er.

Svarta kläder och röda läppar kan lika gärna beskriva marilyn manson Antichristen själv eller en modebloggande fjortis. Antichrist är de kristnas syn på jordens undergång ser lite annurluna ut i mina ögon. För mig är undergången nära. Jag är rädd för att modebloggande fjortisar är på väg att ta övervärlden. Rädda sig den som bäst kan.

vill till lägga att jag själv ofta har mörka kläder och rödbruna läppar men VILL inte definiera mig med fjortisar. Jag följer inte mode utan låter mig bara inspireras utav jordens undergång, Tolka det som ni vill.

föst har vi den klassiska randiga tröjan. Bilden på manson är ifrån 1998 och detta va inte fösta gången han vistades i en sådan.


nästa bild är ju en stor hit just nu KRANSPARANTA TYGER. Nått som manson började med redan så tidigt som 1990. Bilden är ifrån 1998. Notera att han även bär fjädrar och paljetter. Något som ofta åter kommer.


på denna bilden ser ni honom bära den transpranta spetsen. Spets transparent eller EJ är också nått han använder flitigt. Bilden är ifrån 1996.


Nått som verkligen definerar manson är ju alla miljontals olika former äv kängor han bär. Nått som ungefär varannan människa nu förtiden också använder. Bilden är ifrån mtv music awards 1996


PÄLS PÄLS PÄLS PÄLS, behöver jag säga mer? Bilderna på manson är ifrån 2007 och 1996.




överdrivet många och överdrivet stora ringar. Jag fattar inte grejen med modebloggare som har två likadana GIGANTISKA ringar på varsitt pekfinger sen 4 st lite random ringar till. Jag har svårt för ringar och tycker bara att ett fåtal människor klarar av att bära upp dem. Tex manson som ALLT bär ringar gärna stora och sådan och många utan dom innehåller droger. bilden är ifrån 1995


bland det värsta som finns just nu modemässigt. Dessa jävla läder leggins. Snyggt på vissa men många klarar inte av dem. Detta är något som är ytterst vanligt för mr.manson. Bilden är ifrån 1992


SÅÅÅ detta va bara några exempel kan komma på många fler men orkade inte göra bilder till dem.
En del klädesplagg är väldigt snygga men ingen bär upp dem lika bra som manson.
Ha det Goth!

jaaa

har inget att blogga om just nu.. kan inte sätta ord på mitt humör, om inte kissnödig är en emotionell känsla. Då är mitt humör definitivt kissnödig. Får tolkas fritt

ACILF

Liten egen tolkning utav ordet "MILF"


deg

sitter och degar framför datorn, egentligen har jag inte tid med det. Måste åka till VLT och ha "jobbmöte" eller vad man nu ska säga, måste ju tjäna lite deg så jag har råd med alla festivaler och resor i sommar.
Men jag har i alla fall ett kul jobb, men bra att jag tappat bort halva min kamerautrustning! SERIÖST jag tjatar om det som fan jag vet, men hur kan jag tappa bort 3 objektiv och ett kamerahus? allt jag har nu är mitt andra kamerahus och ett vidvinkelobjektiv ... kan inte ta några fotojobb innan jag hittar resten, får räcka med ett par illustrations jobb tillsvidare

ho ho he ha ho

mitt namn idag är emotionella lisa.. grät till ungefär varje sen i Tarzan, antingen för att det va fint, sorgligt eller helt enkelt bara läge att gråta.
Sitter just nu med en STEL ansiktsmask som jag väntar ska bli klar och lyssnar på manson, sen blir det duschen och förmodligen ska jag sova efter det och drömma om skorna!
MÅSTE HA DOM!!!!


allt går att köpa för pengar

beställde nyss pluggar till mina öron ifrån internett! sen kollade jag på skor men fick inte köpa dom för mamma... hon tyckte 900kr va för mkt i frakt även om jag betalade den. *suck*
sitter nu och kollar på tarzan och får gåshud.. hehe

en av 4 som jag köpte...

middag

ADHD eller DAMP? nått lider hon av i alla fall.. eller så är det dom vardaliga glasen med vin som hetter upp hennes temprament.

STÄDA

när jag inte ens kan hitta min kameraväska som innehåller 3 objektiv 1 blixt och ett kamerahus är det dags att städa rummet!

desperat och uttråkad

när mobilen ligger på ljudlöst men man hör den vibrera och snabbt vänder dit huvudet i tron om att det är ett sms blir besvikelsen stor när det bara va mobilen som sa till att batterinivån började bli låg.

VLT IDAG

http://vlt.se/ung/1.707654-bredda-ditt-kontaktnat

älskar mitt jobb!


näger

ska snart sova, måste till skolan imorgon det här med att rycka upp sig efter jullovet har inte gått som planerat. Men som sagt imorgon måste jag ju gå, för efterskolan ska jag följa med hanna när hon ska ta hål i örat!!!

BTW i julklapp utav mamma fick jag ett par spadar eller vad man ska säga att måla med, detta va det första jag geggade ihop en natt under jullovet. blev helt okej men den va kul att måla.


Mecha Streisand

kyle "wait! is there not a rule saying you should not get in to cars whit strangers?"
cartman "no not when money is involved stupid."


finns det nått bättre än southpark?

då önskade jag att jag hade räknats i samma kategori som pietro!

googlade nyss springmask.. det är såå grymt äckligt hatar dom! MÅR ILLA

Fick idag veta av maira personligen att hon fyllde 19 i tisdags och jag hade glömt det! Underbart! Att minnas födelsedagar är inte min starka sida. Försökte trösta henne och försvara mig med att hon inte behövde ta det personligt, att jag till och med glömde mansons födelsedag i år.. hennes argument tillbaka innehöll ord som "din födelsedag, förväntar, okej, pietro liksom, räknas, till mig"
Så nu säger jag, Grattis Maira!

finns inte ord

jag vet inte om jag sitter och asgarvar nu pga nån nervös/stress reaktion eftersom jag är så övertrött men måste illustrera klart ikväll. Det som trigga igång mitt skratt anfall va i alla fall det faktum dom säkert 10 senaste bilderna på bloggen är bilder på manson. HAR JAG NÅTT LIV? svar: ja, och ett väldigt roligt sådant.

därför kommer nu en bild på nått helt annat


PRESTATIONSÅNGESTORKARINTEMERANUHARJOBBATSÅÄCKLIGTLÄNGEATTJAGVILLDÖ

har suttit sen klockan 4 idag och jobbat med en illustration till VLT som kommer i tidningen på fredag om jag inte mins fel.. jag är sååå trött på den. Blir bara fulare och fulare ju mer jag kollar på den. ÅÅÅHHH ångest!
Ibland känns det som att jag har världen bästa jobb, fårbetalt för att rita.. men så känns det INTE idag. SNACKA OM PRESTATIONSÅNGEST

en bild på manson för att pigga upp tillvaron lite..

äntligen

såå nu börjar det likna nått, suttit uppe hela natten och trixat med bloggen, börjar bli klar. Nu ska jag i alla fall äntligen få sova. Blir nog ingen skola idag. Utan tänkte sova nu och sen när jag vaknar måste jag göra klart illustartionen till VLT

100#

MITT HUNDRADE INLÄGG!!!

HYLLAS MED EN TILL BILD PÅ MANSON

föutsägbar

kom just på att jag är en ganska förutsägbar människa.. man vet exakt vad jag tycker och tänker. Därför kommer jag börja va lite mera random och "tråkig" bara för att va mindre förutsägbar.
Sitter pga det och lyssnar på the ark och är lite nostalgisk, längtar fan till i sommar då jag ska se dom igen!

BTW så mår jag jääävligt illa just nu, druckit fööööör mkt cola. köpte nämligen back idag på ica och tänkte "bra då behöver jag inte köpa cola på ett tag" för annars brukar jag NÄSTAN varje dag cykla upp till ica vallby och köpa cola varje dag. Men då blir det bara två cola burkar. Har under denna kväll redan tryckt i mig 5str, och det är inte ens gott längre.. plus att min urinblåsa ständigt måste tömmas.

ännu en föutsägbar handling utav mig, lägger ut en bild på manson.


kill me

jag är såå trött på att var ända sate på facebook och bdb ska göra om sig till "avatarer"  (eller vad det nu heter) och lägga ut 100 miljon bilder... alltid samma sak när en viss typ av filmer släpps. Twiglight,  highschool musical och avatar.. alla följer samma mönster. och helt plötsligt måste alla som vill visa att dom är nått haka på trenden. ALLTSÅ DENNA UNGDOMSKULTUREN TAR KÅL PÅ MIG!!!  jag kanske börja bli gammal? dom flesta av dom här filmerna kan kallas för tantsnusk för fjortisar. Jag är så trött på filmer som är så förutsäg bara, lite mysigt pubertalt triangeldam. Om det här är det som anses coolt är jag färdig, jag har inte längre någon koppling till den här världen.


Ed Gein The Butcher Of Plainfield

ni anar inte hur jobbigt det va att gå upp till skolan imorse, har inte gått upp så tidigt på flera veckor nu... jullovet sov jag liksom till 3-4 på eftermiddagen varje dag, sen nu gick jag upp vid 10!!!! inte kul.. BTW så kom jag nyss hem och möts av en glad överraskning, håkan har köpt spicy hot till middag!!! underbart. tänkte ta och kolla på en skräckis jag nyss ladda ner, Ed Gein The Butcher Of Plainfield.  Fick helt plötsligt 26 gig extra på datorn när jag raderade lite skit! nu ska det fyllas på med SKRÄCK!

vad ska man säga? längtar lite till skolan

tänkte ta och duscha nu och kolla på team america efter det för att eventuellt sommna.

spillde just ut massa cola på golvet.

imorgon blir första dagen i skolan för mig då.. lite drygt men börjar i alla fall senare än alla andra i min klass eftersom jag inte längre behöver läsa matte B, varför får ni gissa själva.. men det ända jag säger är att det beror inte på att jag är ett sådant matte geni att jag redan räknat ut matte boken flera månader före min klasskamrater.

era fantasier får ta er vidare

Kom nyss hem ifrån hanna, vi har haft en nice kväll! Spelade några sexiga spel!! hahah det bästa va "drug rape girl" såå hemskt! Jag låter eran fantasi ta över så jag tänker inte beskriva vad spelat gick ut på

Just like 7-11's got Slurpees, I've got them herpes

när dom andra frågade på skolan varför jag skulle gå till läkaren skämdes jag lite för att berätta att jag skulle plastikoperera näsan så jag sa till alla att jag hade herpes

sitter och drömmer om gud

ingen människa eller religion äger copyrighten på vem/vad som är gud. det är bara en tolkningsfråga

är trött nu och sak sova tror jag


..

vad händer?

jag skäms sååå mkt! hade totalt glömt manson födelsedag den 5 januari! gubben är nu 41 år
jag har varit sp upptagen med "the ratrace of life that I sometimes took marilyn manson for granted"


jag i ett nötskal

jag skulle vilja beskriva mig själv lite som en demokratisk diktator, alltså nått som inte riktigt excisterar.

slutat

jag gjorde det, jag blev av med mitt beroende. Hade länge funderat på att sluta, kändes så onödigt. Det va svårt och jag kände mig sugen många gånger, saknade kicken. Trotts att föll tillbaka många gånger så lyckades jag äntligen sluta och kommer aldrig börja igen,  nu är det slut! NO MORE FUCKING FARMVILLE!

tekniskt sätt tycker jag ändå att jag förtjänar det

jag har en blåsa lika stor som en lillfingernagel i munnen. Den sitter långt bak på sidan bredvid tungan. Gör as ont när man sväljer.

smakprov

jag jobbar just nu med tre stycken noveller. två av dom är meningen att va lite mörk humor och den tredje lite mer seriös, kanske den jag känner igen mig mest i. Funderar på att låta den börja med den här monologen.

litet smakprov på ena novellen.
Har jag en originell tanke i mitt huvud, mitt skalliga huvud? Var jag lyckligare kanske jag fick behålla håret.
Livet är kort. Jag måste börja leva. Idag början resten av mitt liv. Jag är en vandrande kliché.
Jag måste verkligen gå till en läkare och få mitt ben kollat. Det är nått fel med det. Tandläkaren ringde igen, om jag slutar skuta upp saker blir jag lyckligare. Allt jag gör är att sitta på min feta röv, om min röv inte va så fet skulle jag va lyckligare. Jag slapp ha skjortan utanpå. Som om det lurar nån. Fetto!
Jag borde börja jogga igen. Minst 8 km om dagen, verkligen lägga manken till den här gången. Kanske börja klättra också.
Jag måste förändra mitt liv. Men hur? Bli förälskad, skaffa flickvän? Jag behöver läsa mera, förbättra mig själv. Tänk om jag skulle ta och lära mig ryska eller nåt? Eller lära mig ett instrument? Jag kunde lära mig kinesiska. Författare som kan tala kinesiska och spela oboe. Det skulle vara coolt. Jag skulle ta och klippa mitt hår kort. Sluta försöka lura mig själv och andra genom att ha ett huvud fullt med hår bara för att det är långt. Det är ju patetiskt. Bara vara naturlig och självsäker. Är de inte det som kvinnor attraheras utav? Men behöver inte vara attraktiva. Men det är inte sant, nuförtiden är det nästan lika mkt press på män att se bra ut som kvinnor. Varför ska jag känna att jag behöver be om ursäkt för min existens? Kanske är det min kemi i hjärnan. Kanske det är den som det är fel på! Den kemin, alla min problem och ångest kan bero på fel kalkylerade kemiska effekter i min hjärna. Helt enkelt en klappkontakt. Jag måste få hjälp med det.
Men jag kommer fortfarande va ful. Inget kan ändra på det.

ja börjar ana ett mönster

jag vill göra nått radikalt

jag vill gärna gjort nått innan jag får rynkor

" who am I? "
det frågar sig Ben Stiller som den korkade supermodellen i filmen "zoolander"
jag ställer mig samma fråga men får aldrig något konkret svar. Jag lider utan någon ålder/identitetskris just nu och att det nyligen blev nytt år hjälper inte till så mkt. Tiden bara går och jag har inte gjort nått vettigt med mitt liv. Om jag dog nu så skulle ingen komma ihåg mig för något stordåd precis, jag har inte skapat världsfred jag engagerar mig inte ens inom någon som hellst välgörenhet. JAG VET JAG ÄR BARA 17!!! men jag vill gärna gjort nått innan jag får rynkor. Dom senaste 72h har jag spenderat minst 65 av dom i min säng. sova, äta och kolla på film är det jag är bäst på just nu. Den ända kondition jag fått är cykelturen fram och tillbaka ifrån ica för att köpa cola och snabbt fylla på det bubbla antalet av kalorier som försvann under cykelturen.

It doesn’t matter How many times I say it It never gets old

TRÖTT!! sov till kvart över tre idag.. när jag vaknade kolla jag på änglarnas stad och låg sen kvar i sängen och grät ett par minuter! hehe sorglig film det där! tänkte plocka lite på mitt rum nu! Hade precis städat hela mitt rum och sen kommer malcolm i dag och säger att jag har hans hörlurar, jag kände på mig att jag inte hade dom men han verkade så övertygad så jag rev upp alla min lådor igen och slängde ut allt på golvet! hitta inte lurarna.. jag går in i huset och då hade mamma hittat dom i hans rum! KUL!! rev rummet i onödan! KUL!!
YESYESYESYES ska städa och lyssna på manson särskilt "WoW" eftersom den låten tilltalar mig extra idag! sen kolla på mera film.. nästa blir nog mångalen.

BTW kanske ska göra nått nyårs aktigt inällgsedan.. nyårsafton slutade för mig med ett sugmärke på halsen och ett bitmärke som blev till ett stor blåmärke på låret ifrån maira!

RSS 2.0