KÖTT

FYYYYFFAAAAAANNN vad jag är taggad!! Om 10 dagar (...eller om typ 10 min så är det bara 9 dagar) då jävlar smäller det!!! MANSON I LONDON!!! sitter just nu och dunkar The High End of Low och drömmer mig tillbaka till metaltown!!!!GHAAA!!!! DÖDA MIG SÅ himla fjortis inlägg som det kan bli osv MEN FUCK IT!!!
är as rädd att jag kommer bli sjuk eller nått så jag inte kan åka !!!!!!!!



vardagsmat

just nu har jag en sån där stund som livet känns ganska bra!! sitter i sängen och har precis ätit min favorit mat, dricker cola, spelar mario 64 på DS och kollar på dr phill!!! underbart

ZzZZzz

Jahaaaa... försov mig idag igen eller!!! och imorgon blir det igen skola heller...!! måste göra någon nytta, ska fan lyssna på manson nu och städa mitt rum!

saw sex

sitter och kollar på saw VI och profanerar till tortyren!! TROR jag ska måla mina naglar nu..
vill ni veta en sak? mina (tänker inte använda ordet "bröst" tycker inte om det ordet, för fint eller nått kanske jag vet inte men...) mina tuttar? (låter inte bra det heller men SKIT SAMMA) mina tuttar är så små att kan täcka bägge bröst vårtorna med en hand! NU vet ni det och vad ni har för nytta av det vet jag inte, men ni visste alla redan ändå att jag inte är nån "maira kupa"!!!! jag kan berätta en till sak!! mitt hår börjar bli så långt att jag kan naken bilder och låta håret bölja vårtorna. SÅÅ nu kommer ni alla kolla på mitt hår och jämföra hur långt det är och se om jag har hängpattar eller inte!!! lyck till!!

haha, vet inte vad jag ska tycka om bilden!!!

.,.

nu åker jag till farmor och farfar i sthlm! kommer hem på söndag!!!

oooh sugar!

har nu argumenterat med mig själv i 20 min ifall jag hämta den sista cola burken eller inte. Odjuret inom mig vann! SOOOOCCCCCKKKEEERRRRRR

Cruci-Fiction In Space

Nått jag slängde ihop på 10 min igår kväll!! tyckte den blev rätt nice ändå.
"this is evolution the monkey the man and then the gun"
liten tribute till marilyn manson låten "Cruci-Fiction In Space"
ett kollage som jag satte ihop med skräp jag hitta på mitt rum. Köpte ramen på myrorna för 35kr.



OMG

15  DAGAR KVAR TILL MANSON!!!!

god is in the TV

min fjärrkontroll till TV:n är borta så jag tvingas sitta och kolla på  NAVY CIS, TV3:s största TV flopp sedan Montel Williams show.
Idag tog jag steget och blev en man? (känner mig som en muskulös tjur som sprutar testosteron ur hornen!) pantade alla cola burkar på mitt rum! min mamma körde upp mig och mina 216 cola burkar till ICA blev hela 106kr (va tvungen att slänga några burkar som va för mosade) bara att börja om nu då med nya burkar!

nu sitter jag på mitt rum bajsnödig, svettig, trött och illa månade. Har ätit en påse bilar massa chips och dipp! även om man är helt full så proppar man i sig ännu mera, även om anna skipper predikar om i TV att man bara ska äta sig 80% mätt! hur man nu känner det...

det här inlägget är ungefär lika värt ämne som ett avsnitt ur Montel Williams show, som sänds på bästa sändningstid, 06:30 på morgonen. fattas bara ett överviktigt medium med sönderrökta lungor, och som om inte moderjord försummat henne tillräckligt så ser hon ut som en korsning utav jabba the hut och göran person

FÖRE------------------------------------------------------------- EFTER


om alla bara kunde vara mer som björn vore världen en mkt bättre plats!

mitt bankomatkort är borta!


gott och flott

nu åkte hanna nyss hem och vi har bara degat, kollade på nästan hela god is in the TV!!!! underbart, älskar att få visa upp manson for my friends! nu ska jag packa in mitt hår!!!!!!! och steka lite bacon och ägg, fan vad gott med flott...........

ännu en film

chansar lite och laddar ner en Skräck Science Fiction från 2009 som heter Pandorum med massa namn på skådisar som jag aldrig hört talas om tidigare! men behöver nått lätt smällt just nu, legat och kollat på underbara älskade och blir alltid så deppig efter att jag sett den!

333 half evil



kunde inte sova så jag photoshopa lite

den fösta kallar jag "jesus stalin christ" och den andra har inget namn bara ett budskap

tiden är nu 05:00 och ska upp till skolan om 3h... ska försöka sova nu tror jag!

love game

jag är beroende utav att spela mario 64 på DS

idiot

vaknade nyss, klockan är 00:10. Jag somnade vid 8 och tänkte att jag skulle powernapa lite i cirkus 20 min. MEN INTE DÅ! kommer inte kunna sova på hela natten nu!

I'm the hydra

you can't kill me motherfucker

SUCK ON THAT

det slog mig nu att jag är fan 17, känner mig som 13 dock.

sitter vid datorn och lyssnar på Love hurts, namnet på låten och en del textrader känns lite för blödiga för min smak, eller inte blödiga men lite obvious. Det är inte så fantasi fullt med orden "Love hurts" jag är mer van och tycker bättre om mansons kärleks låtar som är lite mer metaforiska. Men meningen med låten är kanske att den ska va avskalad och enkel. Enkel text eller invecklad text spelar egentligen ingen roll dom för ju fram samma budskap. Det jag ville komma till är att jag gillar musiken i låten och sångarens röst (vet inte vad han heter).

Igår gick jag liiite ur min skräckfilm period, eller jag tog en paus (älskar fortfarande skräck) men mina andra kärlek till film ligger hos svenska filmer, gärna sånna där michael nyqvist eller björn kjellman är med i. kollade idag på en av mina gamla favoriter vägen ut. "vet ni vad det här är? En AK5 i jacobssons röv" bästa citatet! sen kollade jag även på så som himmelen och zingo. Många jag känner gillar inte svenskfilm men jag älskar det. Det bästa som finns är spansk/fransk skräckfilm och svenskfilm. Resten bryr jag mig inte om. kollar visserligen på mkt amerikans skräck men 99% suger rejält. SAW är amerikanska filmer men manusförfattaren och regissören är australiensare SUCK ON THAT!

aja, nu ska jag borsta tänderna och sen sovaaaaaaaa

träningsverk

just nu känns allt som det där tuggummit man tuggat på alldeles för länge så det har tappat smaken och man har träningsverk i käken, men ändå fortsätter man tugga.

även om jag nu har dåligt samvete och känner mig som ett sönder tuggat tuggummi så är jag ändå lite glad, min födelsedag sög rejält, eller inte hela dagen Det vill säga tuggummit smaka gott i början men tappa smaken framåt 8 tiden. Nu har jag fruktansvärd träningsverk i käken men ändå kan jag inte spotta ut det. Men imorgon ska jag spotta ut det, tror jag! om mamma ger mig chansen. Sen ska jag fylla på med ett nytt välsmakande tuggummi. För att komma till saken då, jag känner mig glad för jag fick trotts allt den bästa presenten, åker till London i dec och ser manson!!
Men när vi prata om det tidigare i veckan och jag fick ett nej, seriöst jag visste inte ens själv att gubbjäveln betydde så mkt för mig. Jag bröt totalt ihop... men nu är jag lycklig i alla fall för 10 dec smäller det!

BTW, använder jag för mkt konstiga uttryck? metaforer osv...


w.t.f #2

ännu mer cp är att jag fortsätter kolla nu också !!!! vad händer jag hatar ju tokio hotel

w.t.f

eeh hur fan kommer det sig att jag sitter inne på youtube och kollar på klipp med Tokio Hotel? kommer inte ihåg vad som hände.

17 inlägg #2

Yesterday everything I thought I believed in died
but today is my birthday

birthday är i detta fallet en metafor för text en ny start, börja om ifrån början. Exakt det hade jag i min lilla förvrängda kvadrat som jag kallar värld hoppats på att min födelsedag skulle bli, slut på det gamla och början på det nya. Men idag va exakt en sån där gammal vanlig dag och precis som allt annat i mitt liv så slutade det med ett antiklimax.
Jag vet inte vad jag har gjort för att bli så hatad. Om det är för att jag är den jag är så antar jag att det är priset jag får betala. I frustrationens hetta kan självmord se ut som ända utvägen men jag är på tok för självisk för det.
Jag tror jag vet varför hon blev så arg, hon insåg själv att i detta läget kanske hon hade fel, för en gångs skull kanske hon överdrev och hade fel. Men det kan hon självklart inte erkänna eller låta någon veta för det ända som är värre än en lögn är en avslöjad lögn. Och till varje pris måste hon försvara sig. På nått sätt har jag alltid trott att jag kunde köpa mig fri ifrån hennes utbrott igen att bara hålla med och tiga, lite som att sälja sin själ till djävulen, för hur mkt det än tar emot att bara va tyst och hålla med henne så kan det i långa loppet vara värt det. Men idag kände jag att "varför? varför ska jag va tyst och låta henne tro att hon har rätt?" jag ville sluta fred med henne hela tiden men inte på hennes villkor, hon va lugn och sansad när hon ville sluta fred på sitt sätt men jag tänkte inte ge mig idag, jag kunde sträcka mig så långt till att hon insåg att vi båda va dumma men jag tänker inte låta henne vinna och tro att bara jag av dum. För idag va jag 100% säker på att jag hade rätt, bombsäker! Det är som att ni vet att jorden är rund men sen kommer nån och försöker övertyga er om att jorden är platt. men jag försökte faktiskt hålla mig idag ändå, inte bråka med henne, ville inte att hela restaurangen skulle börja kolla på oss, men efter flera minuters tappert försök började må illa av att slicka hennes röv, tillsist spydde jag och orden "det här känns så ovärt" kom ut. men hon valde så klart att tolka dom på sitt eget sätt, helt annorlunda än det jag menade. hon satt och irriterade sig på dom som satt bredvid oss och jag tyckte det va så ovärt att bry sig om dom, vi kan väl ha trevligt och kul ändå och låta dom som sitter bredvid och sitta och tjuvlyssna om dom vill. Men hon tolkade det som att jag tyckte hela kvällen och restaurangen och allt va ovärt... antingen va hon smått berusad och förstod inte vad jag sa, kanske va det musiken och rösterna i bakgrunden som gjorde henne förvirrad eller så valde hon helt enkelt att tolka det på samma sätt som hon alltid väljer att tolka mig på "irriterande liten bitchig fitta som gör allt för att trycka ner henne och göra henne ledsen"  jag förstår att jag kanske kan se ut så utåt, men hon är min mamma och dessutom säger hon att jag är henne altarego så nån om hon måste ju förstå mig. Även om dagen sög så fick jag ändå en ganska unika 17års dag, olika många andras. Inte alla som sitter och gråter i 1h inne på en proppfull lyx restaurang. Det som fick mig att börja gråta va det faktum att jag idag insåg vilken hems bild min mamma har av mig.
Det va en as jobbig sittovation, jag va stressad av musiken i bakgrunden, den mörka belysningen och alla röster. Ett proppfullt rum med massa människor, jag fick massa tvångstankar om att alla kollade på mig och det blev inte bättre av att min mamma drog ännu mer uppmärksamhet åt mitt håll när hon va tvungen att kläcka ur sig nått om att dom bredvid oss stirrade as högt. Sen tvingade hon mig att förklara varför jag sa till henne och då satt dom bredvid oss och kolla ännu mera medans jag grät. Kände mig så fruktansvärt utstirrad äcklig och ful. Jag brukar drömma mardrömmar om att massa människor i ett rum står i en ring i runt mig och alla står och viskar om mig och dömer mig utan utan att dom känner mig, idag va så nära den typen av mardröm som jag kan komma i vaket tillstånd.
Dessutom kände jag mig på nått sätt utfryst, liksom ingen va intresserad utav att prata med mig, till sisst orkade jag inte ens försöka prata.

Jag vet exakt va min mamma kommer tänka när hon läser det här, (även om hon påstår att hon inte läser min blogg) hon kommer tycka att jag spelar martyr. Men ska jag va ärlig så är jag för obildad för att exakt veta vad det ordet betyder och om jag faller in i den kategorin eller inte.

nu ska jag gå och lägga mig och låtsas att det här aldrig hänt. Det här var inte inledningen på mitt nya liv det va en slut rea

This time I won’t hesitate
to kill to protect what I believe in

17

dagen kunde knappast blvit sämmre.. Jag orkar verkligen inte förklara för jag vet att jag kommer låta som en/ett emo,  men jag älskar hur alla vänder och vrider på sanningen och gör det till mitt fel!

el stockholmo

Kom hem ifrån sthlm för en lite stund sen, åkte dit med skolan idag och gick på två konstmuseum. Jag gick upp 7, har inte gått upp så tidigt på flera månader. Va jobbigt som fan men tanken på saw fick mig att vakna. Bussen dit gick ut på att jag och martina fotade alla som sov och satt och dryga med "ursäkt men är vi framme snart?" första konstmuseet vi gick på va jättekul andra va tråkigt... jag och martina sprang mest runt och peta alla på axeln. Sen när det va dags att åka hem så stanna jag och maira i sthlm för att på kvällen se SAW VI på bio!!!!!!!!!! FUCK YHEAA!!! vi satt typ på min syrras jobb i 4h och fick gratisfika, sen så somnade jag och maira där i sån soffa på fiket i cirkus 30min ganska soft!
Saw VI va i alla fall as bra, hoppas det inte är sista men det kändes som det när man fick svar på alla frågor och sluta liksom med repliken "game over" hoppas på en saw VII men vad är oddsen?
Filmen va som sagt bra men inte alls den bästa.. dom andra är lite mer skruvade, VI va mer som ett facit bara svar på allt inte så mkt nytt.

nu ska jag kolla lite på south park antar jag och se vart kvällen tar mig.
ursäkta mig men är vi framme snart?


cowboy

nu har jag bestämt mig och jag vill börja rida igen! ska snacka med mamma min och sen ställer jag mig i kö på hamre igen. Jag saknar verkligen hästar, fattar inte ens varför jag sluta. Men har tänkt på det i ett par veckor nu och jag vill börja igen! Har inte ridigt på ciruks 1 ½ år och vill börja igen.

betygsätt mitt könsorgan

när jag börjar känna mig som en nördig tonåring som sitter och deppar över småsaker, så lyssnar jag på den här låten för att få lite perspektiv på tillvaron. Funkar ganska bra.
"these problems matter"
(inte listat ut än hur man lägger in videolänkar på bloggen, så ni får helt enkelt bara kopiera texten)http://www.youtube.com/watch?v=40aWqmkSoEA

idag har jag bara varit hemma och segat, eller igår eftersom klockan nu är 00:30 och det inte längre är söndag, men men! hanna va här en stund och vi spenderade större delen av att betygsätta snoppar på "ratemypenis.org" Tillslut hade vi sett så många att jag blev nästan blev härdad, det va inte ens äckligt längre, NÄSTAN!!

jag har tänk på en sak, igen! jag har sett så mkt skräckfilmer senaste tiden särskilt såna som är religionsrelaterade och försöker skrämma folk om djävulen och helvetet, men jag kan inte ta många av som seriöst, jag har blivit skadad utav south parks uppmålade bild utav djävulen där han är en mes som lever i ett homosexuellt förhållande tsm med saddam hussein. Han är känslig som fan (medveten ordvits, ni intelligenta fattar den) och anordnar trevliga fester hit och dit i helvetet. Eller uppe på jorden där han bjuder massa kändisar till "hell on earth 2000" älskart! haha aja skit samma south park får i alla fall djävulen och värka som en riktigt skön snubbe därför kan jag inte ta såna skräckfilmer särskilt seriöst, bara en ända film fick mig att få lite mer respekt för djävulen "antichrist" as bra film den bästa skräckfilm jag sett!



ema suger

HYPERVENTILERAR!!! NU HAR JAG TVÅ GÅNGER RÅKAT RADERA ALLT JAG SKRIVIT!
skrev ett as långt inlägg om min dator och horiga EMA, sen råkade jag radera det, sen skrev jag ett till dampigt inlägg som jag nyss råkade radera! HOOOOOOOORRRRRRAAAAAAA
Jag ska fan döda nån och börjar med jonas brohters såg dom nyss på EMA och dom är såå fucking fula och töntiga!
Tacka vet jag 1998 när marilyn manson framträdde rock is dead iförd bara svarta string kalsonger och cowboyhatt under EMA det va nått det!

mitt dåliga humör började med att jag skulle tanka ner en film... orkar inte ta allt nu men sluta med att jag blev lurad och råkade ladda ner npån fittig romantisk komedi. ett till sista HOOOOORRRRAAAAAA! så nu känns allt lite bättre!

seven days

seven days ingen som fattar the ring referensen?

MANSON!!!!

har sett den nya videon x antal gånger nu, ganska bra. Känns lite lågbudget dock. De fösta 4 min står han bara i ett fönster med en gardin och lyckas klämma fram tårar. Fint och se lite känslor ifrån honom som inte rimmar på ilska och hat. Låten fick dock en ny mening för mig, trodde det va en blödig kärlekssång men tydligen är den djupare än så.. till ytan tror man att låten handlar om att dom metaforiskt ska springa ifrån livet och bara leva och älska tsm där ingen kan hindra dem. Men inte då, han är argare än så. Låten är förmodligen till evan wood (inte bara för att skådespelaren i viden är extremt lik henne) men dom hade ett löfte till varandra "vi ska va tsm tills döden skiljer oss åt" och han håller ganska starkt vid det, för när hon vill lämna honom tar han deras löfte ganska hårt och vill typ döda henne! Så det är det han gör i musik videon. Man tror att "We're running to the edge of the world I don't know if the world will end today" betyder att dom tsm rymmer och inte vet hur framtiden ska bli men det han menar är att hans värld tog slut när hon lämnade honom och då ska hennes ta slut också. Ganska skönt att manson har fått lite självförtroende jag menar förut hade han (metaforiskt) dött ensam och låtit henne leva, nu har han blivit så stark att han inser att han ska fan leva och hon är den som förtjänar att dö. "See a new beginning rise behind the sun, We can´t never catch up to them as fast as we run" allt är försent och därför kommer dom tsm aldrig fram, älskar mig själv för att jag fattar låten!
musikvideon i sig är som sagt bra men ett tecken på mansons otroliga ego, inte en ända skymt av de andra bandmedlemmarna syns till, inte ens twiggy! Sen scenen när han dödar henne är otroligt like snuff filmen som visas i filmen 8mm film (som btw är en as bra film) lite små kul när jag har varit så inne i snuff films dom senaste veckorna! aja bajs bajs bajs nu ska jag sova tror jag, måste orka upp imorgon och gå till skolan!!!

btw så är manson sååå otroligt snygg i videon!!!!!!!!
ni som känner för att kolla på videon kan se den på marilynmanson.com

PREMIÄR

ÄNTLIGEN!!! nu har musikvideon till "Running to the Edge of the World" släppts!!! Jag ska ba åka upp till ica och köpa massa godis och COOOOLA !!! och mat till ikväll sen ska jag hem och ha en liten premiär för mig själv. Hoppas den här musik viden är bättre än den till "arma god damn mother fucking geddon" för den sög rejält.
den här låten är skriven till mig och hanna!!!!!!!!


fuck manson love E.M.D

det va tänk att november 2009 skulle bli den bästa månaden i mitt liv, 2 konserter med manson och min födelsedag. Skulle egentligen suttit på tåget i natt till malmö för att tidigt sitta utanför malmöarena och köa, men icka sa nicke gubbjäveln ställer in! Men idag blev allt mkt bättre! den 16 november sticker jag och hanna till sthlm och ser E.M.D suck on that manson! HAHA okeeej jag gillar inte E.M.D men vi ska åka till sthlm och låtsas att vi gör det! kommer bli feting nice!! hoppas nu att jag på min födelsedag jag får min lilla london weekend och se manson, vet inte om det kommer bli så dock. Men får jag det inte i födelsedagspresent så betalar jag själv! så i vilket fall som helst ska jag se manson! dessutom ska jag på fredag göra en liten egen manson konsert hemma, ska köpa massa godis och COLA samt sitta i min säng och gråta medans jag kollar på god is in the TV, the beautiful people, guns god and guvernment och dead to the world! sammanlagt  cirkus 6h med manson på DVD !!! sen hade jag tänk elda upp min manson biljett som jag egentligen skulle använt imorgon och den 9 tänkte jag elda upp den andra då han egentligen skulle spelat i sthlm. Men nu vet jag i alla fall vem jag ska skylla på varför allt blev inställt och det är pga den före detta bandmedlemmen Pogo som stämt manson och det ska tydligen bli rättegång, så FUCK POGO!!

YESYES.. idag trodde jag att jag skolkade men det visade sig att alla lektioner idag ändå va inställda! Jag hade nått skit smart att säga men nu kommer jag inte ihåg va det va? JUST DET kom på vad jag skulle säga, det va inte så smart. Bara det att jag skulle säga att jag borstade nyss tänderna i 12 min! jag hämtade en glasvatten och satt framför TV:n och brusha!!! FETT NICE! annars står jag inne på toa och borstar 0.1 sek på varje tand och är klar! men från och med nu ska jag alltid sitta framför TV:n

är det nån som märkt att jag cornelia eriksson jonsson inte andvänder smileys i mina inlägg? jag som annars är en "lipgubbe" och "X-gubbe" missbrukare på msn? men i bloggen vill jag vara mer "mogen" och "seriös" haha jag är INTE MOGEN och vill inte vara det heller, lider just nu utav en ålderskris! vill inte fylla år och vill inte bli äldre!
Mitt namn är Cornelia Eriksson Jonsson och jag är allt som börjar på "C", cskuld, cintressant, cvärd! jag fyller snart 17 och har inte uppnått något som helst med mitt liv. HORA!!!
"livet lekte när man va liten!"
Antar att jag inte kan va peterpan hela livet! ELLER WTF jag ska va peterpan heeeela mitt liv! jag ska bli den där 40 åringen som klär mig som en 16 åring och springa runt på stan och hänga på donken och om jag motförmodan får barn så ska dom skämmas på alla föräldramöten för att deras morsa sitter i e kortkort kjol och ett billigt linne ifrån ginatricot!! idag insåg jag att min syrra snart fyller 20 och då fyllar jag snart 20, fattar ni hur mkt 20 år är? det är 20år! Snart är mitt liv fyllt med räkningar avbetalningar och ett tråkigt jobb!!!!!!! bara för att känna mig omogen och liten ska jag göra massa "x-gubbar" godnatt

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDX
DXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD NU JÄVLAR ÄR JAG 11 år igen!

1+0= en nolla

skulle jag tömma mitt rum på all disk plus den som står på min lilla veranda framför huset och gå in med det till stora huset skulle jag fylla minst 1 ½ diskmaskin.
försökte nyss räkna ut hur många colaburkar som står på min hylla föst fick jag det till 120 på miniräknaren sen till 58, WTF!? jag kan verkligen inte matte

2 misstag och en åsikt

idag gjorde jag 2 misstag...
1. jag sa till mamma att jag hade en blogg! som tur var sa jag inte vad den hette för jag vill inte att hon ska börja snoka runt och läsa, hahah kul sen om hon läser det här! Det är typ som när jag snodde min syrras dagbok förra hösten och på fösta sidan stod det "cornelia jag visste att du skulle läsa den här"

2. sen misstag nummer två va att jag sa till mamma att jad hade dåligt samvete över att jag inte svarat när pappa  ringt min mobil flera gånger i månaden... så nu har dom bråkat IGEN!!! älskar skilsmässor! visserligen va min mamma och pappa aldrig gifta så det är ingen "skilsmässa" men det låter bättre än separation... nu blir det ännu mera ångest inför att svara nästa gång pappa ringer, HURRA!!!!

sitter och kollar på nån gay amerikans dokumentär på datorn om spöken och folk som påstår att det spökar hos dom osv osv osv, bara töntigt! tyvärr så tycker jag människor som tror på spöken tomtar och troll bara är dumma i huvudet! liksom vem fan tror att det bor tomtar i husgrunden som smyger in i huset mitt i natten och flyttar på saker i huset? (jag vet minst 1) seriöst det är korkat och obildat, visst jag har suttit och berättat spökhistorier och varit rädd efteråt men i långa loppet vet jag att det inte finns spöken, haha säger som i south park "there is no such thing as ghost, your mind is only playing tricks on you, there is no reason to be afraid of things that aren't real ther is planty of real things so be afried of like super AIDS, a new form of aids that is resistance to drugs just one tee spoon of aids in you but and youe are dead in tree years ghost dont exist and there is nothing to be afraid of except for super aids!" citat utav butter pappa den dagen butters tror hanser spöken.
nej men seriöst det är ju bara korkat att va mer rädd för en varulv mitt i natten än en våldtäktsman. Jag vet inte om jag är tråkig, väl utbildad eller bara realistisk som inte tror på spöken demoner och sjöodjur... inget av dessa finns och det finns inga konkreta bevis för det heller. och är det inte majoriteten av dom som sett spöken obildad kristna rednex ifrån usa? spöken är på samma nivå som gud, korkade människor tror på det! Tro på gud = kyrkan tjänar pengar Tro på spöken = medier/präster tjänar pengar! PENGAR PENGAR PENGAR PENGAR det finns alltid pengar att tjäna på dumma människor! att tro att dina nära och kära blir till änglar/spöken är bara ett sätt att skydda sig själv på och medier utnyttjar din dumhet för pengar! lurar i folk att deras mormor pratar med dom! WTF om jag dog så va väl ett fittigt medium som tjänar pengar på det den sista jag skulle prata med!

sliten ifrån hår till tå!

sitter nu och kollar på filmen "på smällen" heeeelt ok film.. ganska förutsägbar som dom flesta kärlek komedier! För cirka 10 min sen fick jag damp för att mitt hår vars så fucked up! AS SLITET torrt och flottigt! såå jag tog en kopp i köket fyllde den med balsam och två olika hårinpackningar jag använder i duschen sen olivolja samt mera balsam och blandade ihop allt och kladda in det i håret, tänkte låta det sitta i minst 30 min och hoppas det gör nån nytta!!!!! Idag va jag på min kusins 2årsdagskalas, han är den ÄNDA bebisen jag gillar och tycker om!! småbarn brukar annars göra mig rädd nervös och äcklad, dom är små, bräckliga och gråter... särskilt tjejer!! Kalle är en cool kille som man kan flänga runt med hur mkt som helst! JAJA dock har varit bakis hela dagen, sov typ inget i natt vaknade halv 6 och kollade på nån spice girls reunion dokumentär... tänkte lägga upp bilder ifrån festen igår senare ikväll!

RSS 2.0