taggad inför nyår

fest imorgon!! kommer bli nice hoppas jag, lite ångest över att festen är hemma hos mig och jag måste städa men men kvinna.
Har äntligen städat klart mitt rum! tog 4h.. men nu är det ren och "fint"
ska sova nu.. tror jag, eller det blir väl att kolla på southpark som vanligt först! kollade förförsta gången på säsong/sesong (stavning?) 1 idag, fått för mig att den skulle va dålig (dåligt gjord) men den va bra trotts allt!

BAJS BAJS SOV GOTT OSV OSV

just a boy, just a boy. I can never be a man

va hemma hos hanna en stund idag och för smakade på vinet vi köpt till nyår, helt klart drickbart! 1.5 liter var!!! lovely. Dessutom spelade vi in MÅNGA filmer, dom flesta går ut på att jag runkar av hanna, får se om hon lägger ut videon sen på ansiktsboken!
Funderar på att sova lite nu.. blir väl att borsta tänderna och sen kolla på southpark och kanske onanera lite.
Har lyssnat "Irresponsible Hate Anthem" för många gånger nu, börjar tjuta mysigt i mina öron. Men låten är för bra, särskilt om man är lite hatisk som jag är just nu. EFTERSOM jag såg att min syrra faktiskt hade tagit min t-shirt som jag sa till min mamma men hon trodde mig inte och dampade sönder för att jag anklagade min syster! nu fick jag i alla fall bevis när jag såg att hon hade den på sig PÅ ett par bilder PÅ facebook!

JAJAJAJAJAJAJAJA nu ska jag lyssna på "Suck for your Solution" och sen sova!!
"IF WE CAN'T FUCK THEN WE KILL!"



försöker se ut som att det är jättegott och fullt drickbart!


sover

sitter så konstigt vid datorn att hela mitt ben har somnat, inklusive min ena blygdläpp.

jesus föddes inte ens på julen

då va äntligen julafton över! jag blir så stressad och irriterad under så stora släktsammankomster, känns mest jobbigt! Tycker bättre om när det är mindre folk och dom närmaste släktingarna. Inte för att jag inte gillar min släkt bara det att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen när det är över 10 per och det gör mig nervös. Ska jag sitta vid barnbordet eller vuxenbordet? Vilket bord jag än sätter mig vid så tycker resterande gäster kringbordet att jag valt fel. Höll mig mest hela kvällen till min 2 åriga kusin, av alla släktingar där i afton är det honom jag kan relatera till mest.
Önskade mig inga spektakulära presenter i jul så blev inga dunder julklappar utan pengar och lite smått ist, något jag är mkt nöjd med! Har i sort sätt allt jag vill ha och sparar då ist pengar till en ny resa för att se manson vart han än kommer spela i Europa i vår.

en bra sak va att jag fick en ny trådlös mus till datorn, ska bli ett sant nöje att få slå sönder den andra! Har dampat sönder på den i månader nu. Tack och hej!

BTW gottfrid blir 2 idag

och jag vill inte att detta ska misstolkas som ilska

jag känner ingenting för en människa som gått bakom ryggen på mig och snackat en massa bullshiit. Jag skulle inte pissa på dig om du brann. SLUT, eller är de det? Frågan är om det här kommer sluta med min knytnäve i ditt ansikte eller i ditt bakhuvud.
Jag har ett allvarligt fall av karma när det gäller personer som du.
Jag har redan betalat för att inom dom närmaste veckorna kommer ditt och din familjs hus vara bränt ner till grunden. Det är i alla fall jag vad just hade en dröm om. Men jag önskar dig all lycka, du kommer behöva det. Dröm sött.

lika roligt som aids

manson och tandborste är dom ända detaljerna i den här historien som ni inte riktigt behöver förstå.

kunde hon valt ett sämre år att överdosera?


jag har alltid haft svårt för kvinnliga kändisar men Brittany Murphy va i alla fall en av få som jag gillar! hon har gjort många bra filmer och hon är duktig, men sen går hon och dör!

otur i oturen va att hon går och dör samma år som michael jackson. Hennes död kommer alltid ligga i skuggan utav "the king of pop" ingen kommer komma ihåg år 2009 som året då hon dog utan året då michael jackson dog!



cornflakes åsikter

Alla dess jävla grupper på facebook gör mig galen!
"gå med i min grupp, jag tycker inte om pedofiler, våldtäktsmän och könsstympning, gå med här! annars stöder du dom och då e du dum"
FÖR I HELVETE!! Vi som inte går med i dom grupperna gör vi det bara för att visa att vi då stödjer pedofiler? eller av den logiska anledning till att gruppen är skit töntig och fyller igen som helst meningen eller funktion?
Gör nått meningsfullt med ditt liv ist, vad som helst som betyder nått. Välgörenhet, skänkpengar eller bygg med lego, bara du inte går med i en jävla grupp på facebook och visa att du har samma jävla åsikt som var enda annan  människa har vars föräldrar inte är syskon.
Ni är alla så enormt mogna och moraliska och horigt politiskt korrekta och duktiga som tycker såhär och ni måste visa det genom att gå med i en lame grupp på facebook!!! FACE IT, ni är ungefär lika emotionellt mogna som en annans!

Ursäkt mitt utbrott, jag har bara lite sand i fittan. Men ni ska ta det personligt!

overkligt

blir lite deppig nu! för bara några timmar sedan förra veckan stod jag inne vid brixton academys scen och hoppa till manson, och vi exakt denna tid stod jag utan för brixton academy vid marilyn mansons turnébuss och väntade på att han skulle komma ut.

btw kolla mina videos jag filmade under konserten, sugande  ljud kvalitet men ändå!

http://www.youtube.com/watch?v=AjKz_z9lmpU

http://www.youtube.com/watch?v=99m9ZrdwM5E&feature=channel

tack jesus!

jag hatar julen! allt ska helt plötsligt bli så puttenuttigt och gulligt och härligt harmoniskt!
varenda jävla svenska b-sångare/sångerska ska komma med nån jävla julskiva som säljer i 20.000 kopior på ICA
man måste äta äckligt julmat !! JA JAG SA DET julmat är äckligt! majoriteten av maten på julbordet är ÄCKLIGT! det är ju barnmat, köttbullar prinskorv och potatis!

hur absurt är det egentligen med en tjock gubbe som smyger in i huset om natten och lämmar paket till alla barn, går in i sovrummet och lämmar en liten present i strumpan som hänger på sängkanten. Tvingar barn och sitta i hans knä och viska i hans öra. Det ät bara på julafton det är okej att han kommer! skulle ni hitta honom stå inne i era barns sovrum vilken annan dag om året skulle ni ringa polisen och påstå att en pedofil brutit sig in!

julen handlar om att man ska va snäll mot andra och ge paket och fira Jesus födelse, det är honom vi kan tacka för all denna jävla julstress med julklappar och skit tack Jesus TACK!

julen 2009s kommersiella skit som jag hatar mest just nu!

  • jul hoss mig med lotta engberg
  • pernillas jul
  • CAROLA (hatar inte bara carola på julen utan alltid)
  • EMD
  • Our Christmas - Sanna Nielsen, Shirley Clamp, Sonja Aldén
EEEEH FUCK IT

härligt

har ont i min mun

två år idag!!!!

15 dec 2007
jag och manson firar två underbara år tsm!


fuck flottigt hår

det smärtar mig att säga detta men jag ska nu gå och duscha! marilyn mansons saliv ska nu lämmna mitt hår! men om hanna har rätt när hon säger att saliv stannar kvar i munnen i 5år behöver jag inte oroa mig!

HAHAHA

sitter och lyssnar på  Sofijah på youtube och försöker relatera texterna till mig och manson. Lite pinsamt.

hitta nyss den här sidan, sååå skön!
http://www.ihatestacy.com/index.php?id=0cee7767310957d11a5f7be299bd045e

DET FINNS HOPP!!

det blir nog ingen större manson depression i alla fall! Tydligen så har dom redan börjat jobba på ett nytt album och rykten säger att det släpps redan 2010.
"So we started writing new songs on the road – a bit like [David Bowie’s album] ‘Aladdin Sane’ – I think people can expect a new record a lot sooner than we [expected]."
YEEEEEEEEEEEEEEES !!!!
"I think it will be more badass , I think it’s going to be more romantic maybe. Self abusive."
han berättar också att eftersom han inte längre har nått skivbolag som håller honom tillbaka kan han verkligen leva ut och skapa ett album helt utan gränser!

underbart underbart! nytt album betyder ny turné! jag kommer alltså få se manson igen!
det ända som skrämmer mig nu är att jag rädd att jag ska ha slutat gilla honom tills dess!

jag hoppas han inte har herpes!

nu är jag hemma ifrån london! mörbultad och trött som fan!
jag kan inte beskriva hur bra manson va i torsdags, det va så mkt bättre än jag  vågat hoppas på. Va framme vid brioxton academy halv 9 på morgonen, vi va såklart först där! Satt och sov ute i kylan till typ 10 då dom två första andra kom för att köa. dom 10h i kön vart ganska trevliga satt och prata med en del andra manson fans och fick öva på min engelska! Fram emot eftermiddagen hade kön blivit ganska lång och det kändes JÄVLIGT nice att se alla avundsjuka miner när dom såg hur lång kön va och att jag stod först!
Dom sista timmarna innan insläppet va jag så nervös så jag ville spy!!

När väl insläppet kom så va jag försteman vid scenen, längst fram i mitten precis vid det cirkus 1m breda podiet som jag kunde röra vid om jag sträckte ut handen. Scenen va ungefär lika hög som upp till lite mer än min midja. Redan innan konserten började så hade håkan flörtat till sig ifrån en vakt ett trumm (hmm wtf vet inte vad det är), ialla fall nått som ginger hade spelat på kvällen innan. AS COOLT

Förbandet sög!!!!!


När det väl va dags för manson så började dom pumpa på med rök i scenen, tills hela rummet va fyllt av rök såg fan inte ett piss. SEEEEEEN började musiken och det svarta skynket framför scenen föll ner och manson trädde fram! REDAN HÄR VAR JAG DÖD!!! han hade några handskar med röd laser ifrån varje finger AS COOLT!!!
Jag hade räknat med att om jag hade tur kanske jag kunde få ögonkontakt med manson, men redan efter 3 sek hade jag fått min första ögonkontakt, efter bara 3 sek till kolla han på mig igen och blinkade åt mig!!!

Andra lyckoruset kom när manson spottade random ut i publiken och lite landade på min arm, man kan tro att jag blev äcklad men belv ist as glad och tog min tröja och gned in saliven för att på nått sätt alltid ha honom på mig!
Det vart ett sånt jävla truck vid staketet så om jag hade några bröst innan är dom borta nu, helt inmosade och jag har ett  blåmärke som går som ett sträck under, typ.

efter spottet och ögonkontakten tänkte jag att nu har allt blivit så bra som det bara kan bli!!! men det blev bättre, mkt bättre! När han satte sig på huk framför mig sträckte jag ut handen precis som alla andra och helt plötsligt tog han tag i den OCH DÅ DOG JAG, vart så nervös så jag släppte taget men han höll kvar handen och vände sig om och kollade in i mina ögon och sjöng HELA refrängen av "Four Rusted Horses" medans han höll min hand. Sen efter det fick jag hålla i hans hand cirkus 8-10 gånger!!!

under hela konserten så hade han massa svart handdukar som han torkade sitt svett med, en del kasta han i ut publiken. Jag skrek på massa vakter att ge mig en men dom rörde inte en min. Men jag hade tur att på huk framför podiet satt en kille och filmade till den kommande manson tour DVD:n och han tog en handduk som manson nyss kastat och gav den till mig! det va inte allt jag fick, under mellan akten kom några assistenter fram till manson och skulle typ sminka honom och han tog ett läppstift och smetade i hela facet som han sen kastade, ALLA VART GALNA när det landade framför räcket! killen med filmkameran sprang och plockade upp det och gav det till mig! FATTAR NI? det va inte direkt ett nytt läppstift heller, såg väl använt ut och inte mkt kvar av det. Dock kan jag inte använda det för det va typ lilarött och jag är jätte anti allt lila smink.

Jag och manson "dansade tsm" eller jag följde alla rörelser som han gjorde på scenen till "the love song" när han satt på podiet tänkte jag att jag skulle testa om han kanske skulle härma mig om jag gjorde nått! så jag började liksom snurra på huvudet och tro det eller ej men han gjorde samma sak sen log han åt mig blinkade IGEN och reste sig upp.

NU kommer jag till min favorit del. Manson drack en HEL DEL öl på scenen, han drack en klunk och kastade sen flaskan till publiken, den lanade framför staketet och killen med kameran sprang och hämtade den och gav den till mig!!! (ÄLSKAR DEN SNUBBEN) Så där stod jag och drack öl och lyssna på manson, ännu en gång spottade han random ut i publiken och det landade på sidan av mitt hår och kind!!! vill inte tvätta håret! måste ha kvar det för alltid!
Han kom ut på podiet igen och satt sig och räckte ut handen alla försökte ta hans hand men han typ slog bort dom, han kolla på mig och då fatta jag vad han ville, så jag räckte fram ölen och han tog en klunk som han sen spotta ut på vakten bredvid, sen sträckte han ut ölen igen och ALLA försökte ta den, ni fattar inte tycket bakom mig, trodde mina revben skulle brytas! men alla slet i flaskan vägrade han släppa, han kollade på mig IGEN, jag räckte ut handen och tog ölen och han släppte så fint!! ÄLSKAR att han han såg till att jag fick tillbaka ölen!
Sammanlagt kasta han ut 2-3 öl och sa efteråt sa han att han skulle supa oss fulla så han kunde knulla oss sen.

Kvällen va som sagt underbar, han spelade många favorit låtar så som "coma white" "coma black" "the dope show" "devour" "Dried Up, Tied and Dead to the World" och "rock is dead" och mååånga fler (kommer ärligt talat inte ihåg alla) ! Efter åt berättade dom som sett honom kvällen innan också att han varit bra den kvällen MEN ännu bättre den kvällen vi såg honom, han va tydligen på mkt bättre humör!

Showen va as bra och va bra och AS SNYGG!!! låter som en galen fjortis men FUCK THAT
fotade lite bilder, inte världens bästa kamera dock, men alla ni som fotat med kompakt didigtalkamera vet att den lägger på lite avstånd, jag va alltså ännu närmare än vad som syns på bilderna!!

försökte också träffa honom efteråt stod och vänta i 1h och 30 min innan han kom ut men vakterna va i vägen och han gick in i bussen på en gång, tooo baaaad!!!

jag vart dessutom erbjuden ett "pussy pass" som en kille som hörde vad roddaren sa att dom egentlige kallades (roddarna bjuder in tjejer åt bandet att komma backstage och knulla) men sen när jag sa att jag va 17 så sa roddaren tyvärr och att jag va för ung! HORA!!!


ALLT VA I ALLA FALL PERFEKT OCH KUNDE INTE BLI BÄTTRE!!!

kommer snart gå in i min "saknar manson depression"



BTW SÅ HADE JAG BÄSTA PLATSEN, SCENEN VA GANSKA STOR MEN HAN VA 90% AV TIDEN UTE PÅ PODIET JAG STOD VID!

manson eller gubben med skägg?

då var det snart dax! håkan och jag åker här ifrån halv 6, om alltså 6h och 20 min typ..
kan inte fatta det! såå glad. men lite orolig, börjar känna mig smått sjuk, feber, snorig och ONT I ÖRONEN! vet inte om jag bara inbillar mig eller överdriver men jag vill inte ha problem med mina öron nu! NU AV ALLA TILLFÄLLEN! det kommer isf bli SKIT jobbigt att flyga! gör det ont i öronen att flyga kan jag stå ut med men får jag sånt där CP lock i örat som inte försvinner på flera dagar, det kan ju förstöra hela konserten!! AJA jag hoppas det blir bra! ni får alla hålla tummarna att mina öron sköter sig och konserten blir SÅ JÄVLA BRA SOM JAG TROR!! SKIT ASSÅ MANSON FÖR I HELVETE!!!!

nu lägger jag allt i gus händer, men vem menar jag? manson eller gubben med skägg?


OSERIÖST?

SERIÖST !!! fattar det inte MANSON OM TVÅ DAGAR!!!
MEN vet ni vad? det känns som att jag har feber! vill inte blir sjuk nu!!!!

ever tried a golden shower during sex?

sitter just nu och lyssnar på manson och äter godis!! efter som mitt liv till 90% handlar om manson så tänkte jag komma med två lite oväntade nyheter om manson..

1. Marilyn Manson och Evan Rachel Wood är tillsammans igen för tredje gången!!


2. Marilyn Manson har nyligen blivit sparkad ifrån sitt skivbolag interscope!

ovärd info för er men mkt intressant för mig!!! bara 4 dagar kvar till manson nu då!!!! flyger på onsdag!!

varg

gjorde nyss nån "hårinpackning" på ägg, olivolja och balsam sen satte jag en plastpåse på huvudet! hoppas håret blir bra!! sitter just nu och lyssnar på Rickard Wolff och spelar hjärter. För er som inte vet så är det han som gör rösten till scar i lejonkungen.

dagens youtube

som alla andra så sitter jag extremt mkt inne på youtube mest för att lyssna på musik och kolla på videos med marilyn manson. Tänkte skriva upp alla youtube fönster jag har upp just nu. Några av dom kollar/lyssnar jag på varje dag.

Rickard Wolff - Det vackraste mötet


peter lundblad - ta mig till havet

Nicklas Hocker - If I Were A Boy

Marilyn Manson - "Private Parts Premiere" with bill corgan


dessa klipp/låtar kollar/lyssnar jag väldigt mkt på!!
favoriten är "Rickard Wolff - Det vackraste mötet" gamal favoritlåt sedan jag va liten. Handlar om första gången han hade sex med en kille och erkände för sig själv att han va bög.

Sen är ju klippet med manson på porrfilms premiären ganska rolig!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ZYyZWC3kADA&feature=related


hora?
- who are you?
manson - I'm in the run for president, and I'm kissing babies

HAHA hitta en ganska sorgligt klipp nu på youtube, har sett intervjun förut och jag kommer ihåg hur patetisk killen som intervjuade var.. lite synd om honom! försökte relatera lite för mkt med manson! det här klipper bevisar varför man inte ska låta fans intervjua sina idoler i TV. HAHA slutet när han jammar med bandet är älskvärt!  En fråga, varför tar han bara in hand och hälsar på manson när hela bandet är med och sitter bredvid honom, och vill vi verkligen höra killens hela livs historia?
http://www.youtube.com/watch?v=oT-J8Mug9hY&feature=related
BTW hanna du borde kolla en av FÅ intervjuer där manson nämner kurt!!

heeeeeeeelt CP

nu jävlar längtar jag till skolan!!

Du kan öppna dig hur mkt du vill för en hora men hon är som en sten, likgiltig inför alla.

jag tar, du känner

jag andas, du sover

eller sover du verkligen? eller ignorerar du mig bara?

du blundar, jag ser

du vill inte se, se mitt inre

jag har bara öppnat mig för dig och ingen annan

trotts att du säger men inte erkänner

jag vet inners inne, jag vet

men säg det bara någon gång

jag vill bara veta, veta

men du fortsätter blunda... och allt jag gör är att känner

ditt huvud går sakat fram och tillbaka, fram och tillbaka

du stannar på tippen, men du fortsätter blunda

du säger att du vill men jag känner och vet att du egentligen inte vill

och ska jag va ärlig är det de som gör njutningen starkare

ta i hårdare är du snäll lite till!

bara lite hårdare, ta i nån gång då

jag lägger mina händer på ditt huvud och och trycker till, ta i hårdare

snälla! du säger att du älskar att få mig, få mig att komma!

men du suger hårt!

nu kommer jag i din mun.


av: cornelia eriksson jonsson the man


En dikt jag skrev för ganska länge sedan och la ut på dikta.se kanske för att håna alla emos som lägger ut
"djupa" kärleks dikter där. Vet inte, även om det är en skämtdikt så gillar jag den.
Kanske symboliserar den alla dolda budskap i texter runt om i världen. Skildrar den kvinnans press att göra saker i sängen för att bevisa för deras män att dom älskar dem. Gör saker dom egentligen inte vill bara för att få behålla sin partner, för att han inte ska gå ut och leta efter nån som kan ge honom det hans fru inte klarar av / eller vill.
Eller så handlar den om en man som desperat söker efter kärlek men finner den inte, och då desperat söker efter den i en horas tomma kärlekslösa famn. Allt för att känna sig bekräftad och älskad. Samtidigt tror jag att han känner ett förakt inför kvinnan som suger av honom "du suger hårt" alltså hon suger inte bara hans kuk utan hon "suger". Han kanske har någon form av hat kärlek till kvinnor. Ingen kvinna älskar honom och det gör honom arg, därför söker han sig till horor och vill på nått sätt förnedra dem som straff. Du kan öppna dig hur mkt du vill för en hora men hon är som en sten, likgiltig inför alla..
Trotts humorn kanske den här dikten är djupare än jag trodde.
HAHAHA att analysera sina egen dikter lite "oseriöst" kan va kul och lärorikt..

RSS 2.0