mitt rum stinker ÖL

mår illa! vad jag än äter så känns det om jag kommer spy, ska försöka äta en glass nu och kolla på nån film. FÅR SE HUR DET GÅR..

VARNING! nästan så töntigt inlägg att till och med jag skrattar!

idag har varit min mest aktiva dag den här veckan.. var till och med nere på stan i cirkus 1h med hanna innan vi åkte hem till mig och hade det trevligt. Satt och kollade på lite videos ifrån när jag såg manson i london och jag kläckte ur mig ett glädjetjut när man ser i videon hur manson tar i min han.. hahah underbart! Tydligen har en kille filmat hela konserten och han skrev att om man ville ha den skulle man bara maila till honom. DET GJORDE JAG JU SJÄLVKLART. As coolt att se hela konsrten, alla gånger jag rörde manson, ölen och hela konkarongen! MEN FANSKAPET SKA TYDLIGEN HA 34,99 euros för och det kan han ju glömma!

JAAA just det! beställde äntligen min Randy T-shirt ifrån internet idag också. Lovely! 200kr sammanlagt och den kommer ifrån USA inom 1 ½ vecka. Självklart är det en äkta t-shirt ifrån south park studios!!!
Pratade också med mamma idag och jag ska förmodligen börja rida lite smått på hamre igen. Saknat det ganska mkt.

ser ni, SER NI!!!!!! *fäller en tår av lycka* man ser också håkan blanka huvud glänsa i scenljuset!
Här kollar han mig till och med i ögonen...




seriöst hade jag läst samma inlägg på nån annans blogg hade jag i alla fall skrattat ihjäl mig, ganska töntigt inlägg men vad ska jag göra!!! det jag vill säga är att jag förstår om ni skulle hånskratta åt mig och jag ger er mitt fulla stöd att så göra ifall ni vill.

Här är också min randy t-shirt som jag köpte, ifall nån glömt hur den såg ut!


FLYTT

sååååå där ja! nu ligger vårat hus ute på nätet eftersom vi snart ska flytta till en villa på skiljebo ist.
http://www.hemnet.se/beskrivning/605506?r=3 (om ni vill se)

Såhär rent och fint har ni väl aldrig sett mitt rum? det har nästan aldrig jag heller! tog 2 dagar och nu ser det ut som skit igen! hehe



pinsamt men sant

sitter och lyssnar på The Killers version utav Romeo And Juliet och får ganska mkt flashbacks, vad kan det va 3 år tillbaka i tiden? Då jag satt på mitt rum och grät till låten.. längtade till den dagen jag kunde sjunga med i mening
"she's singing Hey, la, my boyfriend's back" meeeeeeen den dagen kom dock inte för mig. Så satt där olyckligt kär och tänkte tillbaka i tiden och relaterade till texten. Meningar som..
"When you gonna realize, it was just that the time was wrong?"
"How can you look at me, as if I was just another one of your deals"
"I can't do everything but I'd do anything for you Can't do anything except be in love with you"
"And all I do is miss you and the way we used to be"
... tyckte jag stämde allra bäst in, och det gjorde dom ju visserligen.
svårt när människor "gör slut" med en! jag som trodde den där tiden skulle va the lowest point of my life men det har med åren bara gått utför i mitt så kallde kärleks"liv"

men det finns en man som aldrig kommer kunna lämna mig!
MANSON!!!!!

skrattar en sista gång till min miserabla tid som "ung" fortsätter lyssna på låten och efter det ska jag sova.
GOD NATT


tampong

tog steget och blev en man! känns skönt

jag är rik

Jag har frågat mig själv samma sak förut och nu gör jag det igen. Jag förstår inte vad det är jag har gjort för att bli så hatat, men om det är för att jag är den jag är så antar jag att det är priset jag får betala. Jag är nu rikare än någonsin och är inte längre rädd för att döda för det jag tror på. (metaforiskt talat)
Ni kan singla slant om och om igen om det är det ni känner för. Jag är redan så gott som klar med den biten. Mynt må va smutsiga och lukta illa men så även jag.
Det här är Cornelia Eriksson Jonsson och jag kommer använda det här för att skada världen. Kommer snarast köpa tillbaka det jag en gång hade ska bara betala av några räkningar först.

Fortsättning följer tillsvidare, håll hårt i spargrisen.

achtung

chatta nyss med en tysk på omegle! kunde inte låta bli att referera till andra världskriget och Hitler i cirkus varannan mening, men det va roligt.

ska in i duschen nu och kanske sova efter det, fast gillar inte att lägga mig blött hår.


KÖTT

åt världens största tallrik med oxfilé, potatisgratäng och sås (som jag lagat själv)! det va gott men nu mår jag illa.
ska ta en liten sömntablett nu och tänka eventuellt sova. Men först kolla klart på filmen alive.

BTW ska ta det lugnt med headbangandet ett tag, ont i nacken som faaaaan och ryggraden. SCHÖÖN HELG

vill inte

ajaaa nu måste jag faaaan städa mitt rum!! eftersom en liten härligt fotograf kommer hit och ska fota -.-
när jag städat klart ska ju duscha sen ska jag kolla på ondskan!!!

people who annoy you

symboliken!
(.....  Strindberg
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


How the fuck are we supposed to know

förlorade nyss i hjärter, undra om det betyder nått.

pinch this tiny heart of mine

har ännu en gång bevisat att kärlek vinner över allt i ett parti hjärter på min dator.



sweet dreams

gillar inte den här nerdrogade domnade känslan.
Alltid varit skeptisk till pillerbruk.
Vad är det dom försöker skydda mig ifrån? mina egna tankar!?

öö

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh

björn skifs

trött och uttråkad! funderar på att städa mitt rum eller nått. I alla fall tvätta lite kläder!!!!!!!!!!!!!!!
bara det jag ville säga

btw så har jag hela kvällen lyssnat på björn skifs!!!

Om du vart en möbel

Om du vart en möbel hade du gått att sälja.
Om du vart en treo hade du gått att svälja.
Om du vart ett vykort hade du gått att skicka.
Om du vart en pomac hade du gått att dricka.
Men nu är du den du är och jag har fått dig på min hals
och jag kan inte göra någonthing med dig alls.
Men om du vart en möbel hade jag sålt dig direkt!

randy <33333333

jag älskar randy!!! och ska därför köpa denna t-shirt nu!!!

ännu en kväll full av bullshit

har nu hela dagen och kvällen suttit och kollat på mitt nya favorit program bullshit! Dom är lika kritiska emot allt och frispråkiga som jag.. eller dom är värre än mig. aja nu ska jag "sova" (ska fortsätta kolla på bullshit och spela mario 64 på DS)


blodbad

ligger just nu bristningsgränsen. FAAAAAN vad blogg.se dampar och som pricken över i så måste självklart min datamus dryga värre än någonsin!!!!! men nu ska jag andas och lunga ner mig.

FUCK VAD JOBBIGT INGET FUNKAR SOM DET SKA !!!!!

HAHA, åh kan inte göra annat än att skratta åt mian vredesutbrott.

bara så ni vet är allt håkans fel. Inte bara utav den anledningen att han sen julafton lovat mig att fixa min sänglampa och datamus.

Alltså hör jag det där pinglande fittljudet igen ifrån usbporten som datamusen är inkopplad i tar jag livet av mig... SERIÖST

funkar det inte att lägga ut det här inlägget nu utan att blogg.se dampar vet jag inte vad jag ska ta mig till, huvuden kommer att rulla.

jaaaa

sitter och läser "Fahrenheit 451" har inte kommit så långt men den verkar i alla fall bra.. eeh vad skulle jag mer säga. Inget antar jag.. eller jo, suttit inne på omegle hela kvällen chatta bla med en kille ifrån norge, sen några amerikaner. Hatar när man pratar med folk där så bygger man upp en bild i huvudet av hur personen ska se ut. Bara av att läsa det dom skriver och sättet dom skriver på så tror man att dom ska va as coola men sen när man lägger till dom på facebook bli besvikelsen stor när det visade sig att det va en flodhäst jag pratat med i 2h. Men antar att det är samma besvikelse för dom när de ser hur jag ser ut. hehe

BLÄ

BLA BLA BLA BLA BLA BLA... efter att ha kollat på outsiders idag så tror jag att jag lider utav lite el-allergi. Ja, jag är hypokondriker.

wow

idag fick jag mina skor!!!! YÄÄÄZZZ
btw jag är as sugen på wok, skulle kunna döda för en påse wokgrönsaker..

Bass Creator

sitter och lyssnar på Bass Creator med basshunet!!! haha så underbart töntig låt! ska nu byta om osv sen åka hem till hanna och förtagga lite och senare åka iväg till gryta! förhoppningsvis blir det en nice kväll.

BTW underbart, gick och la mig halv 10 igår kväll!!! kändes as skönt! vakande visserligen flera gånger undernatten men sov ändå gott och jag vaknade förfösta gången inte helt utslagen utan va relativt pigg och orkade gå till skolan!
Första gången jag går och lägger mig så tidigt på säkert ett halv år.

jag hatar carola

kom nyligen hem ifrån maria. jag är lite omtumlad större delen av tiden gick åt till att maria och nystrand bråkade, argumenterade och jagade varandra.. ajäääää, maria färgade i alla fall håret blont och det blev fin fint!!!

sitter just nu och lyssnar på tommy nilsson "öppna din dörr" WHY? jag har ingen aning. lika bra att jag går och lägger mig innan jag börjar lyssna på carola eller nått!!!!!!

jag vill ha sommar igen!!!!!!!
skratta i ungefär 5min när jag såg den här bilden på maria!


DIE

SÅÅ typiskt!! jag började nyss ladda ner Freddy Krueger och allt gick jätte snabbt och bra. Men nu har den stannat på 99.8% Jag driver inte!!! SÅÅÅ DRYGT..

Wok

såhär på kvällen blev jag as sugen på wok! så jag skrapa ihop lite jag hitta i köket och lagade en AS GOD wok som jag sitter och äter nu! ska snart duscha och använda mitt nya balsam jag köpte på apoteket för 135kr! jag KRÄVER att det ska funka och ge ett bra resultat för det priset.
Eventuellt ska jag gå och lägga mig snart.. såå jag orkar gå till skolan

mitt ben sover

kom nyss hem varit nere på stan och handlat lite saker, kläder till mig och smink till mamma. köpte ett puder till henne för 800kr.. seriöst jag fattar inte hur hon kan lägga ner så mkt pengar på ETT puder. Hade h&m haft ljusare puder hade jag lätt köpt deras eftersom de bara kostar 50kr men jag måste köpa nått för cirkus 100kr men THAT IS IT!! skulle aldrig betala över 150kr för ett puder... men det bästa köpet idag va ändå mitt 10pack med cola!!!!!!!

AAAH underbart, första jag gör när jag kommer hem är att förväntans fullt logga in på bdb och lyckan är gjort när jag har fått massa arga svar i från mansonfans! älskar det! nu jävlar ska jag komma med massa spydiga svar. min favorit sak att skriva till dem är "du har inte ens sett manson live"
hahaha ååh jag skäms över mitt beteende men det är sååå kul.

i det här fallet är nog egentligen jag som har problem, men tro inte att jag tänker erkänna det!

vet ni vad, jag tror jag ska stoppa mig här självmant innan det blir för mkt. Som jag ibland brukar göra så sitter jag på bdb och raggar upp vart ända manson fan som är född tidigast 1995 och skriver dryga kommentarer på deras bdb som självklart rör marilyn manson och där jag talar om för dom hur mkt bättre jag är osv.. det gamla vanliga. Även om det är as kul att utklassa dom i marilyn manson kunskaper så är det ju extremt töntigt att hålla på som jag gör. Vet inte ens varför jag gör det.. dåligt självförtroende? nej i detta fall rör det sig inte om brist i självförtroende eller självkänsla jag hatar helt enkelt nästan alla andra marilyn manson fans. Avundsjuka? nej alltså jag vet verkligen inte! nått fel är det ju.. tycker inte om att dela med mig av "mina" saker. Liksom han är min! jag gillar honom och ni andra som påstår att ni gillar honom gillar honom på fel sätt? OMG är jag 13 eller?
Längtar i alla fall tills imorgon när jag kommer hem och får läsa alla deras arga svar!
HAHAH seriöst döda mig bara!!!!!


kom tillbaka!!!!!

"you must find jesus" eller " I've found jesus" är ett begrepp som kristna använder flitigt. det betyder att du måste acceptera jesus, gud och den kristna tron som den ända sanna religionen.

För det första så hade jga ingen aning om att jesus var borttappad och det är MIN uppgift att försöka hitta honom. Jag trodde att han och gud alltid var med oss "vakade" över oss oavsett om vi tror på dem eller inte. Men icke sa nicke.. Tro mig jag har letat efter jesus ett bra tag nu och kan inte hitta honom någonstans, men så en dag när desperationen va som värst hitta jag en hemsida där man minsann kunde köpa jesus och det gjorde jag för 69kr plus frakt. Det tog nån vecka innan jag bestämde mig för att använda mig av jesus och hans vägledning men så i fredags tog jag steget. Men det dröjde inte länge fören jag tappade bort honom. Han bokstavligt talat bara ploppade ut. Så nu är han borta igen och hanna har hjälpt mig leta utan framgång.. sååå antar att jag får gå in på magic lines nån dag framöver och kolla, har för mig att dom säljer lika dana jesus pluggar där inne.

RSS 2.0