Troubled childhood? If you consider a 9 year old kid with a 35 year old girlfriend troubled. .

kollat på blades of glory ska sova nu, imorgon (idag) blir det uppsala. Ska kolla på micke och molle nu och sen eventuellt sova. god natt.

vackert

manson i sin nya stockholmsfrilla.


nytt

manson har i en ny intervju beskrivit det albumet dom jobbar på som heavy metal.. intressant och ännu mera intressant är att manson åter igen skaffat sig en mohawk. Det gillar jag. Men tänker inte lägga upp nån bild där man ser hans nya frilla, den är nämligen under en hatt och han är osminkad och FET... jag vill inte ha den bilden av manson i mitt huvud indirekt så syftar jag på att min blogg är mitt huvud.

.slut

jag gillar manson, du gillar manson, jag hatar dig.


plastikoperation inbokad!

vill börja med att säga att jag har inget emot kissie, INGET. Men när jag såg henne på tv idag i förkväll </3 fick jag en liten tankeställare. Hon såg inte alls lika bra ut i verkligheten som på bilder.. då tänkte jag, är det samma med mig? alltså dom bilderna på mig som jag tycker ser bra ut, är dem bättre än mitt tredimensionella jag?
omg om det är sant kanske jag måste ta livet av mig!!!!

it just a question of time

sitter och kollar på MTV world stage med Depeche mode. FY FAN VAD BRA DOM ÄR.. måste se dem live inna jag dör. Kommer ihåg när jag av liten och pappa spelade Depeche i bilden och jag va jätte rädd för jag tyckte musiken va så läskig.

SERIÖST?

nu selena gomez på mtv, WTF!!!! maten jag åt nyss ligger just nu på golvet.. lika äckligt som det vore att ta den maten och lägga på tallriken igen och äta tycker jag att dessa disney "stjärnor" är..
Om det här är den musiken det är menat att man ska gilla och tycka är bra så är jag färdig med den här världen.

vackert

miley cyrus på mtv nu, mår illa!

Detta fält måste fyllas i

såååååååå

jag ville bara vara hjälpsam.

På väg upp till ica "idag" (igår?) så frågade en muslimsk tjej med barnvagn mig om jag bodde i närheten och visste vart dagiset låg, självklart hade jag ingen aning men ville så desperat vara snäll och hjälpsam att jag började babbla upp en massa påhittad skit om vart det låg. Ibland borde jag bara skita i att försöka göra goda gärningar för i slutändan så gör jag nog mer skada än nytta, denna gång i alla fall en onödigt lång promenad.
Ironisk nog nu när jag skriver detta kom jag på att dagiset hon letade efter inte låg längre än 50 meter ifrån den platsen våra liv korsades.

"Without evil there can be no good,
So it must be good to be evil sometimes"

Textrad som jag barnsligt försvara eller tröstar mig med när någon är arg eller skäller på mig. Oavsett om jag medvetet varit elak eller inte. Ovanstående händelse är ett exempel på en omedveten "elak"handling.

ibland gör vi alla misstag, vissa ångrar vi mer än andra

Idag gjorde jag ett ödestiget misstag, slösade ungefär 25på att köpa fel sorters kakor. "Petit Ècolier extra dark chocolate" just det där "extra dark chocolate" va inte nått jag märkte i butiken, besvikelsen va stor när jag tog första tuggan. Inte nog med det så va munkarna jag köpta dessutom snustorra, förmodligen ifrån gårdagens bakning, får dom göra så?

underbart

Redan börjat jobba i studion och nya foton är fotade. NY TURNÉ SNART DÅ ELLER?


bloody mary

TRÖTT!!!!!! fy fan vad jobbigt!

omg omg omg

glömde ju säga att idag släppte south park sitt tvåhundrade avsnitt! men så klart funkar inte det att kolla på avsnittet på xepisodes...

har en ansiktsmask på mig som svider som SATAN! ska det vara så?

soft dag, försov mig och missade en liten "photoshot" jag skulle varit med på idag, men men
Börjar bli frisk nu! SKÖÖÖÖÖÖÖNT

Dagen i ära så fyllde hanna 17 idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Va med och fikade hemma hos hanna idag medans hon öppnade sina presenter, haha orkar inte skriva nått vettigt just nu...

sjukligt värre!

mår ej bra just nu! ont i halsen, feber, förkyld och det kliar i mina öron..
dagen i ära har spenderats i min säng tsm med tråkig eftermiddags TV. Dagens höjdpunkt va när jag kollade på dom sista 20 min av tyra show. Tyra började prata om hur mkt hon älskade michael jackson och ville göra en lite tribute till den döde legenden, och vilken glad överraskning han fick! Jag vet inte om det va ett medvetet val ifrån tyras sida (tvivlar jag på) men ironiskt nog lät hon prepubertala barn i åldrarna 5-10år komma ut på scenen och dansa till hans låt. 3 av 4 barn va dessutom pojkar. Sexig dans med greppande om egna skrev och rullande höfter, upphetsande? I alla fall om man har samma homosexuella pedofildrifter som michael jackson.

ojoj nu gör det ont i ögonen på er mysiga naiva små människor, kallade hon verkligen michael jackson för pedofil?
Ja det gjorde jag och världskänd eller inte så va han pedofil. Kanske inte den värsta sorten eller ens den som va medveten vad han gjorde va fel men pedofil var han. Jag respekterar verkligen honom som artist och tycker han gjort många bra låtar, men jag behöver inte respektera eller ännu mindre acceptera det faktum att han va pedofil. Fast pedofil är ett starkt ord, nån som regelbundet förgriper sig på småbarn och har mängder av barnporr på datorn. SÅ va ju inte fallet med michael jackson. Jag har en liten egen teori om det där och jag tror att någonstans så va han aldrig vuxen. Bara för att han har en manskropp betyder det inte att hjärnan ligger på samma nivå. Jag tror att han eftersom han själv kände sig om ett litet barn insåg han inte när han gick för långt och började tafsa på den där pojken. Det finns ett dokumenterat "offer" men efter att det kom ut i media hävdar minst 2 familjer att deras barn blivit antastat. Utnyttjar det faktum att han är känd och rik, alltså en möjlighet för dem att ta del av kakan.
Blir också irriterad på dubbelmoralen, alltså vi bortser ifrån hans pedofil anklagelse och hyllar honom som världens största artist. Visst han är gullig, snäll och begåvad. Men va inte din granne Birger det också, innan du fick höra att han våldtagit 3 småtjejer?


senaste illustrationen till VLT


tillbaka..

nu har jag inte bloggat på 1000000år antingen för att jag inte haft tid, ork eller ett tangentbord som funkat. Är nu inne på mitt fjärde tangentbord för det här året...

RSS 2.0