yes

funderat på en sak, hur kommer det sig att jag orkar skriva så långa och tänkvärda kommentarer på andras bloggar men orkar inte lägga ner 5 min på att skriva nått insiktsfullt här?
Kopierade lite av det kommentarer jag skrivit på andra bloggar för att ni ska få ett litet smakprov.


"hahahah.. jag hoppas verkligen inte killar tänder på sina egna barn bara för att dom vill att man ska kalla dom för pappa i sängen.. (kanske en liten procent som tycker det)
Jag tror nog mer det handlar om att dom är intresserade utav dominantsex, då "pappa" är ett ord som tyder på att dom har "makten". Alltså har ordet pappa (i sängen) ingen koppling till faderskap utan mer ett annat ord för "du är den som har makten". Det är i alla fall min teori."

"att satanister dyrkar djävulen är en vanlig misstolkning.Ordet satanist är lite vilseledande. Dyrkar man djävulen eller satan kallas det för "djävulsdyrkare" att vara satanist betyder att man varken tror på gud eller djävulen. Man ser sig själv som sin egen gud. Ganska sunt tänkande men kan tolkas som själviskt, då en satanist alltid sätter sina egna behov först. Den största synden inom satanism är inte mord eller liknande utan "dumhet" att vara korkad och inte lita på sig själv är den största synden. Men så varför heter det satanism om djävulen inte finns? Jo, satanism är en anti-religon till kristendomen. Jag vet inte om du har hört talat om "Antichrist" men i bibeln är antichrist, en person, varelse, djävulen eller liknande som kommer framkalla domedagen. Antichrist är en metafor för domedagen, och domedagen i kristentro är den dagen folk slutar tro på gud och ist tror på sig själva och sin egenförmåga. Som stenhårt troende kristen är dit liv väldigt reglerat efter guds vilja. Det ges väldigt lite utrymme för eget tänkande och det är svårt att utveckla en egen personlighet. Men om du däremot är en livfull person med egenvilja och tänker för egen del blir du tittad ner på utav kristna och dom förklarar ditt "osunda beteende" som att du blivit besatt utav djävulen. Eftersom en ateist (icke troende) står för mycket av det som kristna ogillar kan dom inte accepterar att alla människor är olika utan förklarar allt dom inte håller med om som om de vore besatta av djävulen eller liknande. Så anledningen till att satanister just kallar sig satanister är för att "irritera" dem kristna. Så jag hoppas du förstår det jag skriver, en satanist är alltså en ateist (tror inte på nått) utan kallas bara för satanist då det är så kristna ser dem, som nått djävulspåfund. Skillnaden på en satanist och ateist är att en satanist har en ledare och ett mer reglerat sätt att vara. Skaparen för satanism heter antonio lavey och dog för inte så längesedan. Han har skrivit "The Satanic Bible" en bok som mest handlar om varför religion är fel och inget gott eller ont existerar. En ateist tror inte på nått rakt upp och ner. Dom har ingen officiell ledare eller heligbok. An ateist litar bara på saker som går att förklara på vetenskapligväg och man skulle skämtsamt kunna säga att ateismens profet är Richard Dawkins då han är världens mest kända ateist.
Måste också påpeka att bara för att jag läst The Satanic Bible är jag inte satanist, jag har också läst bibeln men är inte heller kristen"

"Jag tycker att Japan är det bästa landet i hela världen, men jag vet ingenting om det. Men jag tycker det är bäst ändå"
Hur låter det?
Jag tycker i alla fall man måste ta reda på fakta innan man hävdar sig och tycker nått.
Det är en sak om man tycker om färgen rosa utan anledning, men att tycka att döda är rätt, som är ett allvarligt tyckande utan någon som helst kunskap är farligt."

"OOOOoooke-j.. det är ju ganska tydligt att du inte har någon aning om hur straffsystemet funkar runt om i världen. Kan börja med att säga, åter igen, en person som våldtagit någon förtjänar inte att dö, en person som mördat en annan person förtjänar inte att dö. Att acceptera dödsstraff är att tycka att det är okej att döda och jag tycker inte att det är okej att ta en annans persons liv undre några som helst villkor annat än i självförsvar. Runt om i världen döms oskyldiga människor till döden och avrättas, är det rätt? Vi kan inte leva i en värld med dödsstraff när såå många människor avrättas trotts att de är oskyldiga. I fängelse kan dom åtminstone ha kontakt med advokater som kan försöka få dom fria. Du verkar tro att fängelse är nått slags av pensionat? Livstidsdömda och dödsdömda sitter ofta i isoleringscell med enbart ett hål i marken och en madrass och är inlåsta 23 timmar om dygnet. Som jag också sa tidigare ser jag dödsstraff som en räddning. Mycket "skönare" att få slut på eländet än att tillbringa hela sitt liv i tristess bakom kalla betongväggar. Sen är tyvärr inte våldtäkt att sådant allvarligt brott att brottslingen döms till dödsstraff, finns några få extrema länder men dom räknas inte då deras politik är totalt vrickad, bara rena sociallist länder. Jag tror mycket mer på att rehabilitera en brottsling än straffa dem. Meningen är ju ändå att dom en dag ska komma ut, bortsett ifrån mördare. Även om dom flesta dömda mördare i Sverige förr eller senare faktiskt kommer ut. Att döda är inte okej, punkt slut. Fängelser är ingen semester. Den typ av fängelse du beskriver är för dom som begått skattebrott och liknande. Sen är inte alla mördare och våldsbrottslingar monster, ofta är dom psykiskt sjuka och kan inte rå för sina handlingar Ofta har dom varit utsatta själva och är i från början offer. En mördare är lika mycket människa som du och jag. Men en mördare är farlig och hör inte hemma på ute på gatorna men förtjänar definitivt inte att dö. Jag tror på att vårda brottslingar och inte straffa dem.
Jag tycker att du borde ta reda på fakta innan du hävdar saker, uppenbart att du inte alls är insatt i ämnet. Jag tycker det är du som saknar medkänsla och är iskall som dömer så människor så snabbt och bara tycker att all förtjänar att dö"

"Kan ALLA bara lägga av? Det här är ingen tävling i vem som har varit med om värst saker. Vi går ALLA igenom svåra saker på olika sätt och olika saker påverkar oss olika. Ni som tycker hon är patetiskt och klankar ner på henne för hon mår/mådde dåligt över detta ska skämmas. Det här var jobbigt för HENNE. DU hade kanske hanterat det annorlunda men nu var det här hennes reaktion. Ni behöver lära er lite om sympati och förmågan att sätta sig in i andras situationer. I USA kallas det här för "sexting" är klassat som barnpornografibrott. Jag kan verkligen sätta mig in i hennes situation och hade mått minst lika dåligt. Ni måste lära er att alla uppfattar saker olika. Bara för att jag slår i tån betyder det inte att det inte gör ont bara för att du brutit armen. Förstår ni vad jag menar? Jag blir riktigt besviken på er hur ni har mage att påstå att hon är patetisk för att hon upplevde detta som nått jobbigt. Jag blir så frustrerad.
Sen till BejjbiBejjbison som skrev
"Alltså öhj! Gud vad ledsamt^^Nej. blev inte ens rörd...
Jag blev våldtagen i somras och min bästa vän skrev ut det på facebook.. Ja, du kan ju gissa mina rykten då?! Jävla patetisk! "

Är det här någon tävling i dina ögon? Är det coolt att vara med om hemska saker, nästan som att du skryter med att du blivit våldtagen. Det är inget att skryta om, det är hemskt. Du använder som nått vapen mot andra, du är bättre än henne för du blivit våldtagen?
Fattar verkligen inte!!!!
Sluta tävla om vem som varit med om värst saker. ALLA går igenom svåra saker och rätt till en egen uppfattning.
Sen att få en lättklädd bild på sig själv spridd på sin skola när man bara går i 8:an är förödande. När man är så ung så är nästan hela ens sociala liv bundet till skolan. NEJ USCH PÅ ER. Vet inte vad jag ska skriva för att få er att förstår.."

OCH ja.. alla kommentarer kommer i stort sett ifrån samma blogg. 95% av mina kommentarer lägger jag på samma blogg då mitt kall i livet är att bilda dom obildade.
Ska försöka orka lägga ner tid att skriva lite bättre inlägg här så ni får en bra utbildning.

Kommentarer
Postat av: Sandra "Piik" - "Att leva som psykiskt sjuk"

vilken blogg? blir nyfiken satan.



_________________________________________

Sandra Piik - "Att leva som psykiskt sjuk"

En blogg om att försöka bli frisk i ett sjuk samhälle.

2012-01-16 @ 20:02:13
URL: http://piiket.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0